Поділитись:

Довго, але смачно: чим (не)приємно дивує луцький GABAR

Понеділок, 17 червня 2024, 17:00
Довго, але смачно: чим (не)приємно дивує луцький GABAR

Днями у центрі Луцька в тестовому режимі відкрився новий заклад – Gabar.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» пішли на обідню «інспекцію» і готові поділитися своїм чесним відгуком.

Дисклеймер: 
Смаки у кожного з членів редакції, які пішли тестувати заклад, різні, як і поняття про затишок та комфорт. Що ду-у-уже смачно для одного, для іншого може бути посередньо. Просимо зважати на це. 

Смак

Ми замовили декілька різних позицій з меню, а саме:

  • Панкейки
  • Пана-коту з малиною
  • Банош
  • Індичку з булгуром та сирним соусом
  • Свинну вирізку з картопляним пюре та грибним соусом

З напоїв взяли морс та узвар.

Загалом за смаком страви усім сподобалися. Панкейки були дуже пишні і в міру солодкі, картопля ніжна, а індичка соковита. Було смачно. З того, що зауважили колеги – банош надто жирний. Кажуть, хотілось би, щоб жиру, яким полили його, було менше. Проте в цілому смаком страв ми задоволені.

ПанкейкиПанкейки
 
БаношБанош
 
Булгур з індичкоюБулгур з індичкою
 
Вирізка з картоплеюВирізка з картоплею
 
Узвар був смачний, до речіУзвар був смачний, до речі
 

Швидкість

Замість обіцяних 20-25 хвилин забрати першу (!) страву з переліку нас покликали аж через 45 хвилин. Усі наступні позиції ми чекали ще протягом 15 наступних хвилин. 

Першу страву принесли через 45 хвилин очікування. Обіцяли 20 :(Першу страву принесли через 45 хвилин очікування. Обіцяли 20 :(

Ми розуміємо, що це тестовий режим і усі процеси ще налагоджуються, проте в такому випадку варто було б попереджати гостей, що в час пік, наприклад, доведеться чекати годину.

Ціни 

Чек з семи позицій у нас склав 403 грн. Напої по 27 гривень, банош – 98, пана-кота – 54, а індичка з булгуром – 79 гривень.

Довго, але смачно: чим (не)приємно дивує луцький GABAR 

Затишок

У закладі 2 зали і стійка, за якою приймають, готують і віддають замовлення. Заклад працює за принципом самообслуговування.

Довго, але смачно: чим (не)приємно дивує луцький GABAR Довго, але смачно: чим (не)приємно дивує луцький GABAR Довго, але смачно: чим (не)приємно дивує луцький GABAR 

Також є вітрини з десертами та напоями.

Довго, але смачно: чим (не)приємно дивує луцький GABAR 

Для зручності вам видадуть спеціальний пристрій-пищалку, який сповіщатиме про готовність страви до видачі. До речі, вбиральня у закладі невеличка, проте чиста і зручна.

Довго, але смачно: чим (не)приємно дивує луцький GABAR 

Висновки

Загалом нам сподобалося, проте враження про заклад сильно підпсувало очікування і ходіння раз по раз за кожною зі страв під писк пристрою. 

А ви уже були там? Діліться своїми враженнями у коментарях! :)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів