Поділитись:

На війні загинув волонтер і пластун з Луцька Ігор Приступа (оновлено)

Понеділок, 17 червня 2024, 09:02
На війні загинув волонтер і пластун з Луцька Ігор Приступа (оновлено)

У війні з російськими окупантами загинув учасник АТО, відомий волонтер та пластун з Луцька Ігор Приступа, 29.12.1978 року народження. На початку повномасштабної війни він повернувся з-за кордону та став до лав роти ударних БпЛА Січеславської бригади.

Про це пише Oboz.ua, посилаючись на спільноту «Пласт – український скаутинг».

Лучанину Ігорю Приступі з пластовим і військовим псевдо «Корнет» навіки лишилося 45 років, чоловіка й батька втратили його дружина і двоє дітей. 

Знайомі називали його переконаним націоналістом. Він грав на гітарі в метал-гурті, а також був членом КВК команди «Літри» (Луцьк). На захист України Ігор Приступа вперше став під час Антитерористичної операції на Донбасі. Також активно волонтерив.

Після участі в АТО мешкав і працював у словацькій Братиславі, потім переїхав до Швейцарії – займався інтер’єрним оздобленням і будівництвом. Проте з початком повномасштабного російського вторгнення одразу (26 лютого 2022 року) повернувся з-за кордону до України, щоб знову стати до лав війська. Служив головним сержантом роти ударних безпілотних комплексів 25-ої окремої повітрянодесантної Січеславської бригади.

Воїн був нагороджений орденом «За мужність».

Сержант Приступа Ігор Миколайович загинув 15.06.2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Скучне Донецької області.

Вічна пам‘ять і шана Герою!

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого Героя!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів