Поділитись:

Не завадять вашому сну: 10 порід собак, з якими комфортно спати в одному ліжку

Понеділок, 17 червня 2024, 01:44
Не завадять вашому сну: 10 порід собак, з якими комфортно спати в одному ліжку

Дрімати поруч зі своїм пухнастим другом - це ідеальний сон для багатьох людей, але є і негативні сторони спільного сну з собакою. Починаючи від плям слини на подушці, оглушливого хропіння і закінчуючи нескінченною кількістю собачої шерсті на простирадлах - іноді присутність вашого улюбленця в ліжку може виявитися не тим сценарієм, який ви собі уявляли.

Однак, як пише портал Scotsman, існують породи, поруч з якими вам буде комфортно спати. Список враховує такі фактори, як рівень слинотечі, линьки, гавкоту, енергійності, і розміри, – передає УНІАН.

1. Мальтійські болонки посідають перше місце в рейтингу найкращих порід собак, яких варто тримати у своєму ліжку. Завдяки своїм невеликим розмірам, відсутності линьки та слинотечі офіційно є ідеальними собаками для сну.

2. Йоркширський тер'єр отримав високі оцінки у всіх категоріях, хоча може бути занадто енергійним для довгого лежання.

3. Кавашон (помісь кавалер кінг чарльз спанієля і бішон фризе). У них досить високий рівень енергії, але швидка прогулянка кварталом перед сном допоможе їм виспатися.

4. Бульдог. У списку найкращих собак, з якими можна спати в одному ліжку, несподівано опинилися британські бульдоги. Завдяки низькому рівню линьки, гавкоту та дуже спокійному темпераменту, згідно з дослідженнями, ці цуценята справді є чудовими компаньйонами для сну - але не забувайте стежити за їхньою слиною.

5. Померанський шпіц - ще один собака в цьому списку, який може іноді гавкати ночами. Якщо вам вдасться змусити їх замовкнути, ці крихітні песики стануть чудовою компанією і займуть зовсім небагато місця.

6. Чихуахуа. Якщо вам не вистачає місця, то кращого партнера для сну, ніж чихуахуа - найменший собака у світі, вам не знайти. Ці собаки мають прекрасний характер і люблять завжди перебувати поруч зі своїми улюбленими господарями.

7. Шнауцер. Найбільша собака в цьому списку - шнауцер. Вони також досить енергійні, але за іншими категоріями у них дуже хороші показники: вони майже не линяють і навряд чи розбудять вас гавкотом.

8. Пудель отримав особливо високу оцінку за відсутність шерсті, що линяє. Крім того, вони бувають трьох різних розмірів - іграшкові, мініатюрні та стандартні - залежно від розміру вашого ліжка.

9. Ши-тцу зазвичай стають чудовими друзями в ліжку - їх вивели в Китаї, щоб вони були ласкавими собаками. Однак деякі з цих милих персонажів схильні до гавкоту, тож очікуйте, що вони будуть іноді вас будити, якщо почують щось за дверима.

10. Какапу (помісь кокер-спанієлів і карликових пуделів) - одна з найпопулярніших порід собак останніх років. Вони втратили пару балів через свій відносно великий розмір, але в іншому володіють усіма необхідними якостями, щоб стати відмінним спальним товаришем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів