Поділитись:

Накрутка лайків в Тік Ток: огляд 8 сервісів, їхні переваги та недоліки

П'ятниця, 14 червня 2024, 19:49
Накрутка лайків в Тік Ток: огляд 8 сервісів, їхні переваги та недоліки

Швидкість та об'єми просування відео в Тік Ток напряму залежить від кількості лайків. Яким би цікавим не був контент, ніхто не гарантує, що він точно потрапить у список популярних рекомендованих публікацій. Тоді накрутка лайків в TikTok допоможе виправити ситуацію. Грамотне просування у хорошому сервісі допоможе отримати ще більше переглядів, зробить відео вірусним та популярним.

Продумана накрутка лайків в Тік Ток повинна виглядати органічно. Хороші сервіси приводять на сторінку користувача релевантних глядачів. При цьому вартість однієї вподобайки не має бути захмарною. Ось 8 популярних платформ, яким вдалося віднайти баланс між ціною та якістю послуги з накрутки лайків і не тільки в популярних соцмережах, включно з TikTok.

1️⃣ Якісна накрутка лайків в Тік Ток через LikesAround.com

Сервіс LikesAround працює з усіма популярними соцмережами та для кожної з них має різноманітні пакети послуг накрутки. Користувачам сподобається накрутка лайків Тік Ток через її природність.

Сервіс дуже ретельно слідкує за якістю акаунтів, з яких надходять лайки. Як наслідок, замовник отримує дійсно релевантні лайки від зацікавлених юзерів, що входять до цільової аудиторії каналу.

LikesAround має такі переваги:

  • ✔️ швидка накрутка вподобайок в TikTok;

  • ✔️ таргетинг на цільову аудиторію;

  • ✔️ доступна ціна, яка допоможе вигідно просунити відео серед цільової аудиторії;

  • ✔️ безпека замовника.

Заплатити за послуги накрутки є можливість різними способами від стандартних банківських карток систем Visa, Mastercard до популярних криптовалют. Виконання замовлення починається одразу після налаштування особливостей бажаної цільової аудиторії (ЦА) для TikTok та внесення коштів на рахунок в системі сервісу. В залежності від обраного обсягу лайків, на виконання завдання необхідно від 5 хв до тижня.

2️⃣ Якісна накрутка лайків Тік Ток через Influensly.com

В основу даного сервісу покладений принцип підписки на послуги. Він постійно буде накручувати лайки на усі нові пости замовника в TikTok. Сервіс пропонує 3 типи підписки від 19.99 дол. на місяць.

До цих пакетів входить:

  • ✔️ обробка від 1 до 30 постів на місяць (залежить від пакету);

  • ✔️ близько тисячі переглядів кожного відео;

  • ✔️ близько 10 реальних підписників щомісяця;

  • ✔️ можливість тагретингу за географічним принципом.

При цьому накрутка в TikTok як така не передбачена умовами надання послуги. Вони будуть з'являтися природним шляхом, якщо користувачам сподобається контент. Сервіс націлений на просування відео та приведення нових підписників на акаунт.

Накрутка лайків в Тік Ток: огляд 8 сервісів, їхні переваги та недоліки

3️⃣ LikesID.com – швидка накрутка в Tik Tok і не тільки

Сервіс створено для того, щоб робити комплексне просування сторінок в усіх популярних соціальних мережах. Користувач може замовити накрутку підписників, лайків, просування конкретного посту та ін. На сайті також чимало корисної інформації, яка допоможе інфлюенсеру стали ще кращим: як робити якісний монтаж відео в TikTok, що цікавить глядачів, який контент має шанси стати вірусним та ін.

Сервіс має такі переваги:

  • ✔️ підтримка різних соцмереж;

  • ✔️ великий вибір пакетів від 1,99 дол. за 100 лайків;

  • ✔️ гарантована конфіденційність замовника;

  • ✔️ відсутність ризиків;

  • ✔️ кваліфікована служба підтримки та ін.

Ця платформа стане ідеальною для TikTok інфлюенсерів, котрі активно ведуть більше однієї соцмережі. Так їм буде набагато зручніше керувати просування сторінок та контролювати бюджет.

4️⃣ Influboss.com – спеціалізований сервіс по просуванню в Тік Ток

Якщо треба купити лайки в Тік Ток, кращого спеціалізованого сервісу годі шукати. Цей сайт націлений на роботу виключно з даною соцмережею. Через платформу вийде накрутити вподобайки, підписників, перегляди, коменти, розкрутити акаунти чи окремі прямі трансляції на них.

Накрутка лайків в Тік Ток: огляд 8 сервісів, їхні переваги та недоліки

Плата за послуги накрутки передбачає купівлю певного пакета. До нього входить гарантована кількість лайків чи переглядів. Час виконання замовлення залежить від розміру пакету. Найдешевший буде доставлено за 5-15 хвилин, тоді як на виконання об'ємних може піти до 7-10 днів.

Платформа має такі переваги:

  • ✔️ великий вибір послуг накрутки і пакетів в рамках кожної з них;

  • ✔️ швидка доставка натуральних лайків чи користувачів;

  • ✔️ гарантія повернення коштів;

  • ✔️ робота тільки з однією соцмережею;

  • ✔️ кваліфікована служба підтримки.

І це все лише за ціну від 2.09 дол. за 100 реакцій. Саме стільки коштує найдешевший пакет лайків в TikTok.

5️⃣ Smm.market – швидка накрутка у всіх соцмережах

Це авторитетний сайт, на якому ви можете замовити накрутку у будь-якій соцмережі. Є тут орієнтація і на роботу з Тік Ток. Сервіс пропонує послуги на отримання замовником переглядів, лайків, підписників, розшарення контенту та ін.

Сайт має такі переваги:

  • ✔️ якісні послуги;

  • ✔️ безпечний та конфіденційний;

  • ✔️ ефективний та швидкий у виконанні замовлень;

  • ✔️ просунута клієнтська підтримка.

А от вартість послуг накрутки в TikTok трошки дорожча, ніж на попередніх сайтів. Тут найдешевший пакет лайків коштує 2,99 дол. за 100 лайків, тоді як у попередників вони будуть на 1 дол. дешевші за 100 таких самих реакцій.

6️⃣ Smmwizard як платформа накрутки вподобайок TikTok

Цей сайт працює для просування сторінок користувачів різних соцмереж. Тут ви можете замовити певний пакет підписників чи лайків не тільки у Тік Ток, але й на інших акаунтах. Сайт обіцяє привести нових послідовників, залучаючи таргетовану рекламу.

Це не дуже зручна платформа в точки зору юзер-френдлі. На ній важко знайти пакети доступних послуг для TikTok і дуже багато інформаційних блоків. І хоча у сайту орієнтація — Україна, тут нема української мови, а все написано лише російською.

7️⃣ Webs.sky.ua – платформа комплексних рішень

Сайт призначено для комплексної розкрутки в різноманітних соцмережах і не тільки. Команда сайту допоможе налаштувати таргетингову рекламу навіть з метою просування сайту в Гугл. Щоб отримати бажану послугу, необхідно перейти на її сторінку та вибрати необхідні опції:

  • ✔️ соціальну мережу (вказати посилання на акаунт TikTok);

  • ✔️ регіон проживання аудиторії (Україна чи весь світ);

  • ✔️ кількість необхідної активності.

Незручним тут є поле коментарів, у яких треба вказати бажану послугу накрутити лайки в Тік Ток. Це свідчить, що результат накрутки залежить від ручного налаштування менеджерами сервісу, а не самим користувачем.

8️⃣ Безкоштовна накрутка в TikTok з Tiktok-free.com

Не завжди треба платити гроші, щоб отримати лайк чи невеликий пакет вподобайок. Цей сервіс пропонує інфлюенсерам взаємну допомогу. На початку користувачі виконують прості завдання, за що отримують кредити. Їх можна використати на оформлення своїх завдань.

Така форма зручна для накрутки на два-три відео. А от комплексне просування контенту може стати виснажливим варіантом. Також замовним слабо контролює, хто саме приходить на його відео. Часто це не релевантна ЦА.

Накрутка лайків в Тік Ток: огляд 8 сервісів, їхні переваги та недоліки

FAQ

❓ Від чого залежить вартість накрутки лайків в Tiktok?

Ціна на таку послугу залежить від політики сервісу та кількості необхідних вподобайок. Ви можете отримати знижку, якщо замовити великий пакет. Тоді в ньому один лайк буде дешевшим, ніж за мінімальної вартості послуги.

❓ Чи законно купувати накрутку лайків?

Ніхто не забороняє замовляти дану послугу. Навпаки, вона приводить більше користувачів в соцмережу, що є вигідним і для її розвитку. Проте не варто лити надто багато трафіку на один пост, особливо якщо він не від ЦА. В такому разі ТікТок може перевірити, чому люди дивляться контент, але не підписуються на сторінку його автора.

❓ Чи варто використовувати безкоштовні сервіси?

Ефективність таких послуг надзвичайно низька. Безкоштовна накрутка створює ефект масовки і не більше. Платні сервіси показують відео TikTok саме зацікавленій в них аудиторії. Це сприяє органічному їх просуванню.

❓ Чи потрібно надавати доступ до акаунту TikTok?

Надійні сервіси для накрутки в Тік Ток не потребують доступу до облікового запису. Нікому не можна надавати доступ до своєї сторінки, розголошувати до неї логін та пароль.

❓ Чи можна замовити послугу на чужий акаунт?

Цей вид послуг не вимагає підтвердження факту власності облікового запису. Відповідно, ви як замовник, маєте право просувати будь-яке відео, яке є в загальному доступі в Тік Ток.

Висновки

Перед тим, як накрутити лайки в Тік Ток, треба розібратися з сервісом, який для цього найкраще підходить. Безкоштовних варіантах за кілька хвилин роботи система нажене нерелевантний трафік на обране відео.

Накрутка лайків в Тік Ток: огляд 8 сервісів, їхні переваги та недоліки

Проте набагато надійніше та корисніше надавати перевагу платним сервісам, таким як LikesAround. Вони гарантують безпечне та органічне просування та накрутку. За платними користувачами швидко прийдуть безкоштовні за рахунок запуску внутрішнього алгоритму Тік Ток. А це означає грамотні інвестиції на просування, які роблять накрутку вигідною для усього акаунту, а не тільки одного посту.

Надрукувати
мітки:
коментарів