Поділитись:

На Сумщині ворог атакував соціальний автобус з пасажирами (фото)

П'ятниця, 14 червня 2024, 16:11
На Сумщині ворог атакував соціальний автобус з пасажирами (фото)

У Сумській області окупанти атакували соціальний автобус, в якому перебували водій та 21 пасажир.

Про це інформує сайт новин Сумщини «Данкор онлайн».

У п'ятницю, 14 червня, близько 8:00, в Сумській області російська армія атакувала, згідно з попередньою інформацією, FPV-дроном, соціальний автобус Гуманітарної місії «Проліска», в якому перебували 22 людини, а саме, 21 пасажир та 1 водій.

Соціальний транспорт курсував в Есманській громаді за маршрутом Кореньок – Суходіл – Вільна Слобода - Глухів, безкоштовно перевозячи мешканців прикордонних сіл, де немає регулярного транспортного сполучення до міста Глухів, де люди можуть отримати доступ до банківських, адміністративних, та інших соціальних послуг, а також лікарень, аптек та ринків. Атака відбулась поблизу населеного пункту Вільна Слобода.

В автобусі під час здійснення рейсу перебували виключно цивільні особи – мешканці прикордонних населених пунктів, переважно жінки пенсійного віку. Автобус був маркований логотипами Гуманітарної місії «Проліска» та Гуманітарного фонду для України та мав позначення «Соціальний транспорт».

Внаслідок удару три пасажири отримали поранення середньої важкості. Водій отримав контузію. Постраждалим надали оперативну медичну допомогу. Всіх пасажирів автобуса з місця інциденту евакуювали.

Автобус зазнав уламкових пошкоджень, були посічені  паливний бак, скло, корпус та колеса, повідомили в гуманітарній місії.

На Сумщині ворог атакував соціальний автобус з пасажирами (фото)На Сумщині ворог атакував соціальний автобус з пасажирами (фото)На Сумщині ворог атакував соціальний автобус з пасажирами (фото)На Сумщині ворог атакував соціальний автобус з пасажирами (фото)На Сумщині ворог атакував соціальний автобус з пасажирами (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів