Поділитись:

У Луцьку попрощалися із загиблими на війні Юрієм Дрофою та В'ячеславом Овчаром (фото)

П'ятниця, 14 червня 2024, 14:45
У Луцьку попрощалися із загиблими на війні Юрієм Дрофою та В'ячеславом Овчаром (фото)

У Луцьку в останню путь провели військовослужбовців Юрія Дрофу та В'ячеслава Овчара, які загинули, виконуючи бойові завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

У п'ятницю, 14 червня, полеглих воїнів відспівали у кафедральному соборі Святої Трійці, повідомили на сайті Луцької міської ради.

Дрофа Юрій Олександрович, 2 вересня 1998 року народження, уродженець міста Чугуїв Харківської області, який після початку повномасштабного вторгнення переїхав до Луцька, був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду оператора БпЛА. Солдат Юрій Дрофа загинув 7 червня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі села Роботине Запорізької області.

Лучанин Овчар В'ячеслав Володимирович, 5 травня 1981 року народження, був призваний на військову службу на посаду стрільця-санітара в складі механізованого батальйону. Солдат В'ячеслав Овчар загинув 3 червня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі селища Очеретине Донецької області.

Як зазначив священнослужитель під час проповіді, Герої не вмирають, вони житимуть у наших серцях вічно, на сторінках історії, на вулицях, іменами яких буде їх названо.

«Вічна пам'ять загиблим нашим воїнам, робімо все, щоб захистити нашу Україну, будьмо люблячими синами нашої землі. Нехай Господь почує нашу щиру молитву за всіх, хто поруч з нами, та всіх загиблих», – зазначив він.

Поховають Юрія Дрофу у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа, а Вячеслава Овчара – на кладовищі у селі Гірка Полонка.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким.

У Луцьку попрощалися із загиблими на війні Юрієм Дрофою та В'ячеславом Овчаром (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на війні Юрієм Дрофою та В'ячеславом Овчаром (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на війні Юрієм Дрофою та В'ячеславом Овчаром (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на війні Юрієм Дрофою та В'ячеславом Овчаром (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на війні Юрієм Дрофою та В'ячеславом Овчаром (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на війні Юрієм Дрофою та В'ячеславом Овчаром (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на війні Юрієм Дрофою та В'ячеславом Овчаром (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на війні Юрієм Дрофою та В'ячеславом Овчаром (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на війні Юрієм Дрофою та В'ячеславом Овчаром (фото)У Луцьку попрощалися із загиблими на війні Юрієм Дрофою та В'ячеславом Овчаром (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів