Поділитись:

В Україну повернули тіла ще 254 полеглих воїнів (фото)

П'ятниця, 14 червня 2024, 12:54
В Україну повернули тіла ще 254 полеглих воїнів (фото)

За результатами репатріаційних заходів в Україну повернули тіла 254 полеглих оборонців.

Про це у п'ятницю, 14 червня, повідомив у телеграмі Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими (КШППВ).

«Зокрема вдалося репатріювати тіла 221 Захисника, що воювали на Донецькому напрямку, 25 полеглих воїнів на Запорізькому напрямку, 4 полеглих Оборонця з Луганського напрямку та 4 загиблих воїна, тіла яких передані з моргів на території рф», – йдеться у дописі.

Зазначають, що репатріація тіл відбулася за сприяння Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, Мінреінтеграції, Уповноваженого зі зниклих безвісти у співпраці з Об’єднаним центром при СБУ, ЦВС ЗСУ, іншими силовими структурами, відомствами та міжнародними організаціями.

Перевезуть репатрійовані тіла та останки до визначених державних установ Збройні сили України. Представники правоохоронних органів та судово-медичні експерти встановлять особи загиблих.

Після ідентифікації тіла військовослужбовців передадуть родинам для гідного поховання.

В Україну повернули тіла ще 254 полеглих воїнів (фото)В Україну повернули тіла ще 254 полеглих воїнів (фото)В Україну повернули тіла ще 254 полеглих воїнів (фото)В Україну повернули тіла ще 254 полеглих воїнів (фото)В Україну повернули тіла ще 254 полеглих воїнів (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів