Поділитись:

У Луцьку після ревізії Монатіка та Терена в «Львівській майстерні шоколаду» з'явився пандус

Четвер, 13 червня 2024, 13:00
У Луцьку після ревізії Монатіка та Терена в «Львівській майстерні шоколаду» з'явився пандус

У Луцьку біля кав'ярні «Львівська майстерня шоколаду» з'явився пандус. Таке інклюзивне рішення прийняли у закладі після зйомок шоу «Відвал ніг», під час якого співак Дмитро Монатик та протезований військовий Олександр Терен перевіряли місто на безбар'єрність. Про це пише Онлайн-журнал misto.media.

«Блогер і протезований військовий Олександр Терен разом зі співаком Дмитром Монатиком перевіряли Луцьк на безбар’єрність. «Майстерня шоколаду» потрапила у список закладів, які не мали пандуса. Після шоу власники мережі пообіцяли, що до кінця червня у Луцьку ситуацію виправлять. Результат — на фото.

До слова, по сусідству із «Майстернею шоколаду» — декілька інших закладів, і жоден із них (окрім магазину «23/7» на розі) також не має пандусів», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що під час зйомок програми «Відвал ніг або All інклюзив» співак з Луцька Дмитро Монатик та військовий Олександр Терен (Будько) перевіряли Луцьк на доступність. Вони відвідали чимало локацій на кріслі колісному, у тому числі хотіли потрапити до ресторану «Культ», кав'ярні «Львівська майстерня шоколаду», Луцького замку, проте хлопцям заледве вдалося заїхати до Замку, в інші заклади – ні.

Після виходу передачі «Культ» оголосив про свої наміри облаштувати пандус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів