Поділитись:

Пропусти ветерана: у Луцьку влаштували акцію на підтримку поранених бійців

Четвер, 13 червня 2024, 08:55
Пропусти ветерана: у Луцьку влаштували акцію на підтримку поранених бійців

11 червня у центрі Луцька влаштували соціальну акцію і закликали перехожих більше уваги звертати на поранених бійців та ветеранів і пропускати їх у чергах.

Перед закладами громадського харчування на Театральному майдані учасники акції створили штучну чергу, в кінці якої стояв військовослужбовець Євген Сивопляс. Він розповів, що подібних акцій влаштував уже з десято: хоче привернути увагу суспільства до потреб військових з ампутаціями, – інформує Суспільне. 

«Люди не дуже охоче поступаються чергою таким людям, як я. Це – мій досвід, коли я відвідую супермаркети, кінотеатри.... Як правило, не поступаються, але здебільшого, це – байдужість», — говорить військовий.

Зі слів військовослужбовця, за результатами проведення попередніх подібних акцій вже є деякі зрушення: люди не відвертаються від військових і починають дивитися їм у вічі.

Акція на Театральному майдані у Луцьку тривала орієнтовно годину, її відвідало півтора десятка людей. Подібні акції Євген Сивопляс буде організовувати і надалі.

Нагадаємо: 7 червня військовий організував акцію «Стоп байдужість!», на якій закликали не соромитись спілкуватися із травмованими військовими та воїнами з ампутацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів