Поділитись:

Платять до 50 тисяч: яку роботу пропонують волинянам (відео)

Середа, 12 червня 2024, 21:10
Платять до 50 тисяч: яку роботу пропонують волинянам (відео)

У Волинській області з'явилися нові вакансії, що надають чудову можливість для жителів регіону знайти роботу. Згідно з останніми даними, роботодавці пропонують широкий спектр вакансій у різних галузях.

Яку ж роботу пропонують волинянам – йдеться у сюжеті телеканалу «КонкурентTV».

Робота у Луцьку

  • У Луцьку шукають водія автотранспортних засобів. Потрібно здійснювати вантажні перевезення по Європі, транспортування вантажу та його доставка в установлені терміни, забезпечення збереження вантажу при транспортуванні, відповідальність за чистоту та справність транспортного засобу. Необхідна наявність водійського посвідчення категорії СЕ. Зарплата 50 000 грн.
  • Також у Луцьку шукають муляра.В обов’язки входить кладка цегли на будівництві житлових будинків. Необхідні уміння виконувати роботи під час мурування та ремонту конструкцій будов будинків. Зарплата 30 000 грн.
  • У Луцьку шукають швачку. До завдань входить пошиття дитячого текстилю, дитячий декор. Зарплата 14 000 грн.
  • У Підгайцях кличуть на роботу оператора верстатів з програмним керуванням. Потрібно здійснювати підготовку верстата до роботи; Слідкувати за технічним станом верстату;Програмувати верстат та виконувати деталі відповідно до технічної документації;Перевіряти якість оброблення деталей контрольно-вимірювальним інструментом. Зарплата 15 000 гривень.
  • У Луцьку шукають машиніста висікально-пакувального апарату. Потрібна людина, яка забезпечує своєчасний та якісний випуск гофрованих коробок, керує роботою висікально- пакувального станка, відповідає за його справність. Зарплата 18 000 грн.
  • У Колках потрібен сімейний лікар. Людина повинна укладати декларації з пацієнтами, забезпечувати надання якісної первинної медичної допомоги, проводити діагностику та лікування найбільш поширених хвороб. Зарплата 20 000 грн.
  • У Рожищенському районі потрібен санітар (ветеринарна медицина).Виконує обов'язки санітара ветеринарної медицини. Допомагає та виконує доручення ветеринарного лікаря. Зарплата 15 000 грн.

Робота в Нововолинську

  • У Нововолинську потрібен кухар. В обов’язки входить виготовлення страв холодного та гарячого цеху; контроль процесу приготування; заповнення вітрини відділу готової продукції; робота по технологічним картам. Зарплата 13 750 грн.
  • У Нововолинську кличуть на роботу пекаря. В обов’язки входить формування та випікання хлібобулочних виробів, процес випікання (робота біля печі), вивіз готових виробів в торговий зал,знання технології виготовлення хлібобулочних виробів, вміти працювати з технологічними картками, без медичних протипоказань. Зарплата 13 750 грн.
  • У Іваничах шукають кондитера. Потрібно виготовляти кондитерські вироби, зокрема цукерки та зефір. Зарплата 10 000 грн.

Робота у Шацьку

  • У Шацьку кличуть на роботу бармена. Обов’язки - оперативне обслуговування відвідувачів та проведення  розрахунку з ними, знання асортименту слабоалкогольних та алкогольних напоїв, знання рецептури і способу приготування коктейлів. Зарплата 10 000 грн.

Робота у Володимирі

  • У Володимирі потрібен продавець продовольчих товарів. Потрібно здійснювати продаж слабоалкогольних напоїв. Зарплата 12 000 грн.

Робота у Ковелі

  • У Ковелі потрібен майстер з ремонту. Потрібно здійснювати керівництво, контролювати виконання завдань дільниці, організовувати підготовку виробництва. Зарплата 13 000 грн.
  • У Голобах є робота для бухгалтера. В обов’язки входить ведення бухгалтерського обліку та виконання розпоряджень головного бухгалтера. Зарплата 16 000 грн.

Платять до 50 тисяч: яку роботу пропонують волинянам (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів