Поділитись:

Залишились лічені дні: як у Луцьку готують мультибар «Gabar» до відкриття (відео)

Середа, 12 червня 2024, 19:17
Залишились лічені дні: як у Луцьку готують мультибар «Gabar» до відкриття (відео)

У Луцьку на проспекті Волі, 54, вже за лічені дні відкриється мультибар «Gabar». 

Як готуються зустрічати гостей на офіційній сторінці бару розповів співзасновник «Галі Балуваної» Володимир Матвійчук.

«Всім привіт! Це в нас не «Галя Балувана бар», а це – «Multibar». Вже готуємось ми до відкриття. Лічені дні залишилися. Ще нам трошки і все. Вже прибираємо. І скоро будем зустрічати гостей», – зазначив він.

На відео можна побачити фінальні приготування перед запуском мультибару.

А також нам «засвітили» графік роботи «Gabar». Заклад працюватиме з 9:00 до 21:00.

Нагадаємо: мультибар «Gabar» матиме цікаву та унікальну концепцію: видача страв ресторанного рівня там відбуватиметься за 5-7 хвилин, а меню налічуватиме понад сотню позицій, які постійно будуть змінюватися. Володимир Матвійчук розповідав, що заклад поєднує в собі кав’ярню, ресторан, бар, заклад швидкої їжі.

Бренд-шефом ресторанних страв у закладі став відомий ресторатор та шеф-кухар Юрій Хазіпов. Основне завдання – задовольнити харчові смаки якнайбільшої кількості гостей. Тож страви до смаку у «Gabar» знайдуть як вегетаріанці чи прибічники хелсі-їжі, так і любителі фаст-фуду.

Ще одна конкурентна перевага «Gabar» – швидкість. Процес видачі страв у закладі буде відбуватися упродовж 5-7 хвилин. Побутує думка, що така «швидка їжа» є шкідливою для людського організму. Саме цей міф, реалізуючи проєкт, і хочуть розвіяти Володимир та Юрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів