Поділитись:

Які навчальні заклади та лікарні в Луцьку вже опалююються

Середа, 19 квітня 2017, 12:40
Які навчальні заклади та лікарні в Луцьку вже опалююються

У Луцьку теплоносій поданий у всі дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади, крім деяких.

Технічно не можливо запустити опалення в ДНЗ №34, що по вул. Дорошенка; ЗОШ: №2, 6,8 і 13. Котельні, що його обслуговують, – сезонні, тому закриті на ремонтні роботи, – повідомляє прес-служба ДКП "Луцьктепло".

У всіх інших садочках та школах повинно бути тепло.

Зазначимо, що ДКП "Луцьктепло" подає теплоносій в ДНЗ та лікувальні заклади за графіком подачі гарячої води. Тобто подача теплоносія припиняється з 22:00 години і до 6:00. Температура теплоносія на подавальному трубопроводі в межах – 60 градусів Цельсія. Цього, як кажуть спеціалісти, достатньо для того, щоб повністю прогріти приміщення дитячих садочків, шкіл та поліклінік.

Щодо лікарняних закладів, то опалюються лише ті, керівники яких подали відповідні клопотання. Подали: Поліклініка №2 та перша амбулаторія сімейної медицини (два об'єкти в мікрорайоні ДПЗ – Бенделіані,7 та Корольова,3). Також опалюється обласний госпіталь інвалідів війни й ті лікарняні заклади, що подали клопотання раніше.

Також зауважимо, що обласна клінічна лікарня і, відповідно, поліклініка на першому поверсі, мають власну котельню.

Наголошуємо, що для встановлення нормальної температури в приміщеннях необхідно збалансувати роботу внутрішньо-будинкової системи (розповітрити, повідкривати засувки тощо).

Надрукувати
мітки:
коментарів