Поділитись:

Кинув гранату під ноги людям: у Луцьку оголосили вирок військовому (відео)

Середа, 12 червня 2024, 13:41
Кинув гранату під ноги людям: у Луцьку оголосили вирок військовому (відео)

У Луцькому міськрайонному суді 10 червня завершився суд над чоловіком, який ще у липні 2023 року, у стані алкогольного сп’яніння погрожував звичайним людям на вулиці гранатою.

Інцидент трапився у селі Коршів Луцького району. Там військовий Тарас Хомилюк посварився з односельчанами й кинув їм під ноги гранату, яку приніс із військової частини. На щастя, вона не вибухнула і трагедії вдалося уникнути. Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Попередньо було проведено багато засідань, на яких встановлювались усі обставини події того ледве не фатального вечора. Врешті чоловіки, які були потерпілими у справі, а саме Сергій Кльоц та Віктор Колупанов написали до суду заяви, що відмовляються від усіх звинувачень, адже примирились із Тарасом Хомилюком, але на засіданні присутні не були

Після дебатів між стороною захисту та обвинувачення адвокатка Євгенія Коваленко не висунула жодних заперечень до прокуроратщодо кваліфікації правопорушень, які інкримінували її підзахисному

Перед оголошенням вироку суд надав слово Тарасу Хомилюку. Чоловік свою вину визнав, й сказав, що дуже жалкує про вчинене, адже не мав права себе так поводити.

«Шкодую про скоєне, прошу вибачення в усіх людей, яким завдав клопоту. Так само суддям, адвокату, прокурору, що їхній час та згаяв. І що взагалі так поступив, як військова людина неправильно поступив, не мав так поступати і розкаююсь у скоєному», – сказав підсудний. 

Тож суд поставив крапку у справі. На який термін ув'язнили Тараса Хомилюка – дивіться у сюжеті. 

Кинув гранату під ноги людям: у Луцьку оголосили вирок військовому (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів