Поділитись:

У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу на вірність Україні (фото)

Середа, 12 червня 2024, 13:29
У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу на вірність Україні (фото)

Триває набір громадян на військову службу в прикордонні підрозділи Волинського загону – у Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу на вірність Україні.

Про це повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.

У вівторок, 11 червня, військовослужбовці, котрі вирішили стати на захист державних рубежів, склали присягу на вірність Україні. Новобранці присягнули сумлінно і чесно виконувати військовий обов’язок, обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканість.

«Нині прикордонники мужньо боронять та надійно охороняють кордони нашої країни. Так, це важка місія, але Господь вас покликав до неї. Тож хочу побажати, щоб ви з честю, відданістю та сумлінно виконували ті завдання, які будуть на вас покладені. Щоб якомога швидше завдяки вашому служінню ми здобули перемогу. Нехай Боже благословіння буде з вами, Господь береже усіх воїнів і нашу Україну!» – звернувся до прикордонників військовий капелан протоієрей Михайло Хімчак.

Керівництво та персонал загону привітали військовослужбовців у своєму колективі.

Зазначають, що усі охочі мають можливість доєднатися до прикордонників Волинського загону.

«Тож чекаємо вас за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.

Додаткову інформацію щодо набору на службу можна дізнатися за телефоном: +380969051301 (у робочі дні з 08.00 до 17.00)», – додали у пресслужбі прикордонного загону.

У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу на вірність Україні (фото)У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу на вірність Україні (фото)У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу на вірність Україні (фото)У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу на вірність Україні (фото)У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу на вірність Україні (фото)У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу на вірність Україні (фото)У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу на вірність Україні (фото)У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу на вірність Україні (фото)У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу на вірність Україні (фото)У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу на вірність Україні (фото)У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу на вірність Україні (фото)У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу на вірність Україні (фото)У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу на вірність Україні (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів