Поділитись:

Google створив веб-версію сервісу "Планета Земля"

Середа, 19 квітня 2017, 20:31
Google створив веб-версію сервісу

Корпорація Google створила веб-версію сервісу "Планета Земля", який раніше був доступний лише як додаток для персональних комп'ютерів, смартфонів та планшетів.

Про це повідомляє Нromadske.ua.

Спочатку онлайн-версія сервісу буде доступна виключно користувачам браузера Google Chrome. У майбутньому розробники планують підтримку й інших браузерів, а також оновлену версію програми для iOS.

Веб-версія "Планета Земля" також отримала новий дизайн, а користувачам ПК сталидоступні 3D-карти популярних туристичних місць Європи, Америки та Австралії. Розташовані за межами зазначених зон об'єкти залишилися двомірними.

Особливістю нової версії додатка "Планета Земля" став режим "Дослідник", який дозволяє "подорожувати" по світу. Наприклад, по місцях Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. За допомогою вбудованих в додаток 3D-панорам користувач може "пірнути" під воду і розглянути природні пам'ятки, приховані під товщею океану. А деякі тури в режимі "Дослідника" супроводжуються відеороликами із розповідями експертів.

Проект "Планета Земля" працює із 2005 року і наразі доступний на 45 мовах. У 2016 році 3D-покриття сервісу становило понад 300 тисяч квадратних кілометрів в сорока країнах світу.

Надрукувати
мітки:
коментарів