Поділитись:

«Кричала та не відчиняла двері»: лучанка поскаржилася на водійку тролейбуса (відео)

Вівторок, 11 червня 2024, 19:54
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Кричала, поводилася неадекватно, а потім й взагалі не хотіли випускати з громадського транспорту. 6 червня на платформі «Відкрите Місто» опублікували скаргу про те, що у Луцьку водійка тролейбуса 1а нібито не захотіла відчиняти двері на кінцевій зупинці. Про це повідомила сама ж пасажирка Олена. Відомо, що інцидент трапився 5 червня.

Про це розповідає телеканал «Конкурент TV».

«За кермом перебувала жінка передпенсійного віку зі світлим волоссям. Після посадки в транспорт я підійшла до дверей водія і постукала. Водійка відразу почала нервово розмахувати руками, і кричати що вона «не кине руля». Але ж її ніхто не просив кидати руля. На наступній зупинці вона відкрила водійські двері і дала відповідь на моє запитання, хоча і не дуже ввічливо. Запитання було про те, яка кінцева зупинка в цього рейсу – міський архів чи СКФ?», – зазначила вона. 

Як стверджує лучанка Олена, на кінцевій зупинці водійка не відчинила їй двері, проте покликала до себе в кабіну. 

«На кінцевій водійка чомусь не відкрила мені двері, замість того покликала до себе в кабіну (!?!). Я сказала, що мені не цікаво, і щоб вона відкрила двері. Водійка вийшла з кабіни і почала трясти переді мною якимось папером, щось кричала. Я їй сказала ще раз, що мені це не цікаво, і щоб вона відкрила двері. Врешті вона натиснула кнопку і я змогла вийти з транспорту. Можливо, вона була під дією якихось речовин, тому що така поведінка (не випускати єдиного в салоні пасажира, щоб йому щось доказати!) не є нормальною. Втома в кінці робочого дня – не виправдання, водійка говорила досить енергійно і агресивно. Можете перевірити камери. Навіть не знаю, чи можна тут щось виправити», – додала жінка. 

«Кричала та не відчиняла двері»: лучанка поскаржилася на водійку тролейбуса (відео)

Журналістам телеканалу «Конкурент TV» у Луцькому підприємстві електротранспорту повідомили, що до них жодних скарг з цього приводу не надходили. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів