Поділитись:

Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)

Вівторок, 11 червня 2024, 15:33
Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)

У місті Ромни Сумської області сталася масштабна пожежа на промисловому підприємстві – понад 16 годин її гасили 88 рятувальників, застосували 24 одиниці техніки.

Про це інформує сайт новин Сумщини «Данкор онлайн».

Зранку у понеділок, 10 червня, у місті Ромни Сумської області Ромни тривала ліквідація пожежі у двоповерховому цеху на території одного із підприємств. Упродовж дня рятувальники провели величезний обсяг робіт.

Ускладнювало ситуацію високе пожежне навантаження – значна кількість легкозаймистих та горючих матеріалів, що сприяло поширенню полум’я на всю будівлю. На гасіння залучили значні сили і засоби підрозділів ДСНС з Ромнів, Недригайлова, Липової Долини та Сум. Для забезпечення безперебійної подачі води здійснювався її підвіз за допомогою цистерни об’ємом 25 т та іншої спеціальної техніки.

О 7:10 пожежу вдалося локалізувати на площі 1500 кв.м, запобігши її подальшому поширенню на сусідні будівлі. Гасіння здійснювалось з кількох сторін, у тому числі з автодрабини, автомобільних колінчатого та телескопічного підйомників. Для приборкання полум’я у важкодоступних та небезпечних для рятувальників місцях залучили тактичного робота - MAGIRUS Wolf R1 від полтавських колег.

Роботи тривали безупинно. Завдяки неймовірним зусиллям співробітників ДСНС вдалося виявити та ліквідувати всі приховані осередки пожежі. Для цього довелося краном підіймати плити бетонного перекриття, які через дію високої температури обвалилися. Також були зроблені спеціальні отвори для подачі вогнегасної рідини у підвал, в якому відбувалося горіння горючих матеріалів.

О 21:44 масштабну пожежу приборкали.

Всього на місці події працювало 88 бійців особового складу та 24 одиниці техніки ДСНС України.

Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)

Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео)Понад 16 годин приборкували масштабну пожежу на підприємстві в Ромнах (відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів