Поділитись:

Скандальний Спартак Суббота зізнався, чи піде оновлювати дані в ТЦК

Середа, 12 червня 2024, 01:11
Скандальний Спартак Суббота зізнався, чи піде оновлювати дані в ТЦК

Скандальний псевдопсихотерапевт і блогер Спартак Суббота висловився про мобілізацію. Він зізнався, що поки не оновлюватиме дані в ТЦК та пояснив чому.

Про це пише 24 канал.

До того ж Спартак, якого рік тому викрили у брехні, розповів, що немає страху служити в армії. Втім, блогер зазначив, що боятися смерті – нормально.

Суббота навчався у військовому училищі, однак не вважає це належною підготовкою, яка буде наразі актуальною для нього. Після набрання чинності нового закону про мобілізацію, Спартак ще не оновлював свої дані в ТЦК і не буде цього робити найближчим часом. Ба більше, виявляється, він вже звертався до центру з такою метою перед початком повномасштабного вторгнення.

«Все, що треба, зробив буквально за кілька днів до повномасштабного вторгнення. Було таке відчуття, що щось буде, і хай воно собі буде, хай буде військовий квиток, він зайвим не буде. Тому я оновив», – запевнив чоловік.

Суббота заявив, що не піде служити через навчання на докторантурі. Однак, Спартак таки піде у ТЦК, коли здобуде освіту.

«Була кандидатська, зараз докторантура. Вона закінчиться, а після неї, залежно від того, куди я буду рухатися, або в науково-дослідницькому напрямку, або у викладацькому. Тому треба буде йти оновлювати дані», – поділився блогер.

Також Суббота додав, що не боїться служби в ЗСУ, але має страх смерті. За словами чоловіка, він цього не соромиться.

Що відомо про Спартака Субботу

Під час повномасштабного вторгнення запустився проєкт «Подкаст-терапія» з Женею Яновичем та Спартаком. Там вони обговорювали різноманітні психологічні теми, давали поради глядачам і навіть проводили офлайн-лекції.

Однак, все змінилося після оприлюднення розслідування психотерапевта Іллі Полуденного та видання «Свідомі» про Спартака. Як виявилося, Суботта підробив свій диплом психолога, тому не є кваліфікованим спеціалістом. Також він втратив членство в УАКПТ через грубі порушення етики, зокрема, за вступ у сексуальні стосунки з клієнтами.

Згодом стало відомо, що у 2014 році Спартак змінив ім'я. Раніше його звали Олександром.

Після розслідування «Подкаст-терапія» закрилася. Водночас Суббота продовжує вести свій ютуб-канал, проте такої популярності, як раніше, вже немає.

Однак, згодом він з'явився в новому шоу на ютуб-каналі «Самое Время», де розмовляє мовою країни-терористки. Тетяна Мажаровська та скандальний психотерапевт аналізують історичні події та постаті за допомогою природничо-наукового підходу. Водночас російськомовний контент не дуже сподобався українській аудиторії.

Скандальний Спартак Суббота зізнався, чи піде оновлювати дані в ТЦК

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів