Поділитись:

У Луцьку вогнеборці покарали «майстра», який спричинив пожежу

Понеділок, 10 червня 2024, 15:09
У Луцьку вогнеборці покарали «майстра», який спричинив пожежу

У Луцьку чоловік самовільно вніс зміни до газового обладнання, чим спричинив пожежу в помешканні – його врятували та оштрафували.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області.

«Нерідко побутові споживачі нехтують правилами та користуються послугами некваліфікованих осіб, коли необхідно провести роботи із втручанням у газорозподільну мережу. Практично завжди це обертається серйозними наслідками, найчастіше – без газу залишається сам споживач та його сусіди, нерідко це призводить і до пожежі», – йдеться у дописі.

Один з таких випадків трапився 7 червня, о 19:35, на вулиці Стрілецькій у Луцьку. Власник самовільно вніс зміни до газового обладнання, що призвело до пожежі.

На місце події оперативно прибули рятувальники 25-ї державної пожежно-рятувальної частини та вже о 19:41 ліквідували пожежу.

На громадянина за результатами службового розслідування за порушення правил пожежної безпеки склали протокол за статтею 175 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція передбачає стягнення у вигляді штрафу від 1700 до 3400 гривень.

«Шановні громадяни! Закликаємо Вас регулярно перевіряти стан газових приладів з залученням працівників спеціалізованої сервісної служби і в жодному разі не проводити будь-які дії самостійно», – додали рятувальники.

У Луцьку вогнеборці покарали «майстра», який спричинив пожежу 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів