Поділитись:

Влад Яма розповів, де бере гроші на життя у США після втечі з України

Вівторок, 11 червня 2024, 02:55
Влад Яма розповів, де бере гроші на життя у США після втечі з України

Відомий український хореограф Владислав Яма, який після початку російського вторгнення втік за кордон, розповів, чим займається у США. Танцівник також розсекретив, в якому американському місті він живе.

Яма несподівано з'явився на своїй сторінці в Instagram і залишив віконечко для запитань підписників. Один з його шанувальників поцікавився у Влада, де він проживає, та чим заробляє на життя. У відповідь на це танцівник розповів, що нині живе у Маямі, штат Флорида. 

За його словами, він продовжує займатися танцями і розвивати свою кар'єру за океаном. Зокрема, артист викладає танці у американських студіях та проводить приватні уроки для іноземців.

«Маямі. Викладаю приватно у декількох студіях. А іноді і в приватних спортзалах вдома у клієнтів», – пояснив хореограф.

Влад Яма розповів, де бере гроші на життя у США після втечі з України 

Варто вказати, що Яма вже декілька років зі своєю сім'єю живе в Америці. Деколи танцівник постить архівні фото з України, чим постійно обурює громадян, проте зазвичай він рідкісний гість соцмереж. Кілька разів Влад анонсував благодійні заходи, але вони проходили російською мовою.

Раніше мережею ширилися чутки, що він навіть заплатив прикордонникам велику суму, щоб його випустили за кордон. За це його постійно хейтять шанувальники і називають зрадником в Україні.

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів