Поділитись:

Ніде яблуку впасти: що відбувалось у Луцьку в перший день Food Fest (фото)

Неділя, 09 червня 2024, 18:01
Ніде яблуку впасти: що відбувалось у Луцьку в перший день Food Fest (фото)

У Луцьку 8 червня розпочався дев'ятий фестиваль їжі Lutsk Food Fest. Ввечері першого дня фесту під променями теплого сонця на території Луцького замку зібрався цілий натовп. 

Зі сцени організатори фестивалю виголосили просто неймовірну цифру відвідувачів – 5000 людей.

Відео опублікували на офіційній сторінці Food Fest у інстаграм. 

Як повідомляли сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» читачі, в чергах за смаколиками постояли вони довгенько. Однак на враження від дійства це ніяк не вплинуло. Вони залишилися задоволеними. До речі, про ціни на цьогорічному фудфесті ми розповідали тут. 

«Саме стільки вас сьогодні їли, донатили, танцювали, підспівували популярній групі 100лиця та зробили цей день», – зазначили там. 

Сьогодні, 9 червня, на сцені  на сцені виступатимуть улюблені виконавці хітів, серед них: Domiy, BARYK, TAYNA, Victora Niro.

Нагадаємо: фестиваль у Луцьку збирає кошти для потреб 100-ї ОМБР, долучаючись до великого збору 5 мільйонів гривень активістами, волонтерами та підприємствами з Луцька. 5 червня вже зібрано перший мільйон.

На фестиваль безкоштовно впродовж всього дня проходять військові та рятувальники і діти до 12 років, а ВПО можуть скористатися безкоштовним входом до 15:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів