Які ціни у Луцьку на дев'ятому Food Fest (фото)

Неділя, 09 червня 2024, 17:20

Стіни Луцького замку 8-9 червня зустрічають відпочивальників, щоб ті насолодилися атмосферою фестивалю їжі. Охочих відчути та взяти участь у цьому дійстві не зупинила вранішня злива у Луцьку. Коли проливний дощ зменшив свою силу, то територія замку заповнилася людьми. У себе на сторінці у соцмережах організатори повідомили, що через погодні умови 2 день фесту почався трошки пізніше – о 14:30. 

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» завітали на фудфест та зібрали для вас актуальні ціни для вихідного відпочинку у Замку Любарта.

Які ж ціни?

На фестивалі працюють понад 30 точок зі стравами різних кухонь світу. Тут і запашна випічка, і соковиті ребра, і смажена картопля, і равлики, і полуниця у шоколаді, і бограч, і різні овочі на грилі, і шашлик.

Тут точно кожен знайде щось для себе. Як казали нам читачі, у перший день фестивалю було дуже людно, і в черзі за смаколиками можна було прочекати до 20 хвилин. Проте сьогоднішня погода внесла деякі корективи, і зранку на відвідування різних точок з їжею черг не було, але ще не вечір...

Тож, ціни у культовій реберні зі Львова. За 100 грамів соковитих реберець вам доведеться заплатити 100 гривень. Телятина на ребрі вже трохи дорожча – 130 грн/100 грамів.

Також пропонують шашлик з під реберця. За 100 грамів такого м'яса ви заплатите 110 гривень. Ковбаска гриль коштують 100 гривень за 100 грамів.

Ціни за страви до ребер ви можете переглянути на фото:

Ціни на алкоголь не змінились із попереднім восьмим фудфестом. Наприклад, 0,5 пива коштує 50 гривень. Окрім цього є напої й міцніше: вина, вишнівки, aperol та prosecco.

Аби освіжитися учасники фестивалю вас люб'язно запросять на прохолодні коктейлі. Коштують вони орієнтовно 50-100 гривень.

Ми згадували на початку, що на Food Fest є чимало задоволення для любителів солодкого. «Пройдемося» по випічці. Аби скуштувати запашні місцеві круасани, треба заплатити приблизно 90 гривень. Аромат ви відчуєте вже зі входу до замку. Куди ж без солодкої вати. Пропонують різні смаки та розміри. До прикладу за маленьку вату ви заплатите 40 гривень, середня коштує 50 гривень, а найбільша – 60 гривень відповідно. А хто любить експерименти, то може взяти мікс двох смаків за 60 гривень, а трьох – 70 гривень.

Продавці різних хенд-мейд виробів бережно сховали свої витвори під клейонкою від зливи. Закриття фесту відбудеться сьогодні о 21:45, тож встигніть ще потрапити туди. Вартість вхідного квитка – 100 грн на один день.

У другий день food fest на сцені виступатимуть улюблені виконавці хітів, серед них: Domiy, BARYK, TAYNA, Victora Niro.

Нагадаємо: фестиваль у Луцьку збирає кошти для потреб 100-ї ОМБР, долучаючись до великого збору 5 мільйонів гривень активістами, волонтерами та підприємствами з Луцька. 5 червня вже зібрано перший мільйон.

На фестиваль безкоштовно впродовж всього дня проходять військові та рятувальники і діти до 12 років, а ВПО можуть скористатися безкоштовним входом до 15:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: