Професійний синтезатор – універсальний інструмент для досвідчених музикантів

Субота, 08 червня 2024, 12:48

Купуючи синтезатор для професійної роботи, музикант отримує справді універсальний, надійний та практичний інструмент. Створюється потужна робоча станція, де була б можливість записувати звукові ефекти, повноцінні пісні та треки. Варіантів для творчості також чимало, що дозволить реалізувати будь-які завдання та цілі.

У професійних моделей створено багатогранне звучання, є можливість адаптувати техніку під будь-які стилі та напрямки музики. Додатково професійний синтезатор знадобиться у тих випадках, коли після навчання та аматорської гри хочеться зайнятися музикою на професійному рівні. У магазині secunda.com.ua таких пристроїв чимало, і кожен фанат знайде гідне рішення за допомогою системи фільтрів.

Як вибирати синтезатор?

Конфігурації можуть бути різними, тому деякі моделі відмінно підходять для роботи в студії, інші для організації концертів. При виборі цього інструмента необхідно вивчити такі критерії відбору:

  • призначення (окремі синтезатори для запису треків та організації живих виступів);
  • кількість звуків, ефектів та тембрів;
  • кількість клавіш (майже всі професійні синтезатори мають повнорозмірні клавіатури);
  • додаткові можливості (іноді є функція синхронізації з ПК);
  • габарити та вага (вкрай важливі параметри, коли синтезатор доведеться часто переносити).

Обов'язково визначається бренд та діапазон ціни.

Модельний ряд синтезаторів

Непоганим варіантом може стати синтезатор YAMAHA PSR-EW410, за допомогою якого можна виконувати велику кількість різних хітів. Клавіатура включає 76 клавіш, акустична система досить потужна та звучить красиво. Професійні функції включені та забезпечують ефективну роботу над створенням хітів. Запис можна робити одразу на флеш-карту завдяки наявності USB.

Ще один варіант – цифрове піаніно YAMAHA DGX-670, яке одночасно поєднує функціонал синтезатора та фортепіано. Відмінне рішення для аматорської гри та професійного звучання. Є можливість поєднувати із фірмовим додатком. Передбачено вхід для мікрофона та також є аудіо через Bluetooth.

Синтезатор KORG PA300 досить потужний, при цьому розміри мінімальні. Чудовий варіант для виступів на сцені. Гарантує реалістичний звук за рахунок вбудованого генератора. Управління просте, а клавіатура включає 61 клавішу. На вибір представлено 256 тембрів. Все це гарантується за невисокої ціни. Залишається лише підібрати оптимальну модель, оцінити її можливості та досконально вивчити інструкції.