Поділитись:

Дівчина не розуміла, чому погано спить, поки не встановила камеру в кімнаті (відео)

П'ятниця, 07 червня 2024, 02:21
Дівчина не розуміла, чому погано спить, поки не встановила камеру в кімнаті (відео)

Дівчина скаржилася на погане самопочуття, оскільки вранці прокидалася втомленою. Вона не розуміла причину поганого сну, тож вирішила встановити камеру у себе в кімнаті.

Про це йдеться на сторінці дівчини у TikTok, – пише ТСН.

«Все на нічному відпочинку», – жартівливо підписала своє відео дівчина.

До того, як переглянути відео з камери, дівчина думала, що бачить страшні сни, ніби прокидається поночі в обіймах незнайомця у своєму ліжку. Однак блогерці пощастило трохи більше, адже причина її недосипань виявилася простішою.

На відео господиня разом з чоловіком мирно спить в оточенні своїх кішок. Однак о 12 годині ночі на записі з’являється бунтар, якому явно не до смаку спокій і солодкий сон сім’ї.

Чорно-біле сибірське кошеня на прізвисько Отіс застрибує на свою господиню і просто атакує її своїми обіймами.

На відео можна помітити, як кошеня лащиться до дівчини, треться об її обличчя і лапками обіймає дівчину, яка намагається поспати. Судячи з таймінгу запису, кіт заважав своїй господині практично усю ніч – від 00:00 до 04:00.

Ролик закінчується, коли на відео відображається час – 4:30 ранку.

@meowscott All in a nights rest 🙄😆 #siberiankitten #siberiankittensoftiktok #siberiancat #sleeplessnight #foryoupage ♬ original sound - meowscott

Реакція на відео глядачів

Багато людей зізналося, що не змогли б так довго чинити опір набридливому вихованцеві і послали б його спати в інше місце.

  • «Чесно, якби мені мій кіт не давав спати, то на одного бездомного кота стало б більше.»
  • «Я думав, вона в кінці його об стіну жбурне.»
  • «У неї вдома висипається тільки чоловік і цукор.»

Деякі навіть позаздрили господині, здивувавшись, наскільки сильно її кошеня любить пеститися. Адже найчастіше кота насилу затягнеш в ліжко, щоб обніматися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів