Поділитись:

Як на відпочинок на Світязі вплине мобілізація (відео)

Четвер, 06 червня 2024, 12:04
Як на відпочинок на Світязі вплине мобілізація (відео)

На Шацьких озерах офіційно стартував сезон відпочинку. Уже підготували сім пляжів для відпочивальників, обстежили акваторію дна озер, придатних для купання, провели навчання матросів-рятувальників на постах. На жаль, у зв’язку з безпековою ситуацією до 5 озер туристів не пускатимуть. Бо водойми - у 5 кілометровій зоні від кордону з білоруссю. Місцева влада очікує, що сезон триватиме до кінця літа і відвідати Шацькі озера зможуть хоча б стільки ж людей, як торік.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

«Минулого року наш край відвідало близько 100 тисяч людей. Можливо, через ситуацію в країні та новим законом про мобілізацію людей буде менше. Адже дуже багато чоловіків призвали, служать. Але їхні сім'ї та хлопці, які приїжджають на ротацію, їм треба відпочити, а у нас, дякувати Богу, поки найбезпечніше місце для цього. Закритий Крим, закритий Миколаїв, частково Одеса», – розповідає заступниця голови Шацького селищного голови Людмила Єрофєєва.

У селі Світязь та околицях вже облаштували місця продажу улюблених усіма місцевих світязьких пончиків. Зауважимо, що ми уже писали про те, які ціни цього року на цей традиційний смаколик.

Як на відпочинок на Світязі вплине мобілізація (відео)

Нагадаємо: літні канікули – це час для відпочинку, нових вражень та незабутніх пригод. Для батьків, які хочуть подарувати своїм дітям цікаве та корисне дозвілля, дитячі табори на Волині стануть чудовим вибором. Наші журналісти з'ясовували, куди подіти дитину на літо та підібрали варіанти таборів на Волині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів