Поділитись:

Зарплата – 20 000 гривень: у Луцьку та області кличуть на роботу(відео)

Середа, 05 червня 2024, 20:45
Зарплата – 20 000 гривень: у Луцьку та області кличуть на роботу(відео)

У Луцьку та Волинській області з'явилось чимало вакансій з пристойною оплатою.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV». 

Робота у Луцьку:

  • У Луцьку кличуть на роботу електромонтажника з освітлення та освітлювальних мереж. Працівник повинен забезпечувати безперебійну, надійну, безпечну та економічну роботу електрообладнання житлових будинків і закріплених споруд підприємства. Зарплата - 11 000 грн.
  • У Луцьку є вакансія завантажувача-вивантажувача сировини, палива та стінових виробів. Працівник завантажує та вивантажує вагонетки з висушеною цеглою - сирцем в піч. Заробітна плата - 14 100 грн за місяць.
  • У Луцьку є робота для помічника вихователя. У обов’язки входить допомога педагогу в організації роботи, догляд за дітьми, дотримування режиму дня, організація харчування дітей. Заробітна плата - 8 500 грн.
  • У селі Зміїнець є робота для охоронника. Потрібно займатися охороною супермаркету, здійснювати контроль за діяльністю торгових представників та постачальників на території супермаркету, запобігати несанкціонованим діям виносу товарно-матеріальних цінностей. Зарплата - 8 500 грн.
  • У селі Лобачівка на роботу кличуть виставника. Потрібно займатися проведенням робіт з виставлення форм для виготовлення цегли. Зарплата - 14 000 грн.

Робота у Володимирі:

  • У місті Володимир є вакансія столяра. Серед завдань та обов’язків - збирання та монтаж дитячих ігрових майданчиків згідно з технічною документацією. Заробітна плата - 20 000 грн. 

Робота у Нововолинську:

  • У Нововолинську на роботу кличуть ткача.Потрібно займатися заправкою верстатів, ліквідуванням обриву, заміною уточної нитки, контролем якості продукції. Платитимуть - 15 000 грн за місяць.
  •  Також у Нововолинську є робота для слюсаря-сантехніка, який монтуватиме водопровід і каналізацію, займатиметься обслуговуванням насосів, парових котлів, терморегуляторів та іншого обладнання. Зарплата - 12 600 грн.
  • У Благодатному запрошують на роботу контролера якості, який слідкуватиме за ходом технологічного процесу на дільниці, яка обслуговується, за графіком контрольних карг та картами технічного контролю, забезпечуватиме контроль якості продукції, дотримання технологічного процесу її виробництва. Зарплата - 8 000 грн.
  • Робота для кухаря є у Іваничах. Працівник займатиметься приготуванням різних видів піци згідно з рецептурою закладу. Зокрема працюватиме з тістом, готуватиме та нарізатиме інгредієнти для піци. Потрібно дотримуватиме стандартів безпеки та санітарних норм у роботі на кухні. Заробітна плата - 8 000 грн.
  • Також вакансія кухаря є і у Любомлі. Потрібно готувати гарячі та холодні страви, формувати напівфабрикати. Платитимуть - 8 500 грн за місяць. У селі Верба шукають на роботу бармена, який обслуговуватиме споживачів: пропонуватиме, показуватиме, реалізовуватиме напої, кондитерські вироби, закуски, страви. Готує обмежений асортимент алкогольних та безалкогольних напоїв. Зарплата - 8 000 грн.

Робота у Ковелі:

  • У селі Вишнів кличуть на роботу соціального робітника, який братиме участь у виконанні покладених на відділення соціальної допомоги завдань. Виявлятиме одиноких людей похилого віку та непрацездатних громадян, які живуть у зоні обслуговування і потребують сторонньої допомоги. Згідно з положенням про відділення соціальної допомоги та договорами, що укладені між відділенням та одиноким непрацездатним громадянином, не рідше двох разів на тиждень відвідуватиме одиноких, надаватиме соціально-побутові послуги, виявлятиме додаткові потреби. Зарплата - 8 000 грн.
  • У Голобах кличуть на роботу оператора технологічних установок. Серед завдань та обов’язків - забезпечувати нагляд та контроль за технологічним процесом переробки сої на лінії. Зарплата - 10 500 грн.

Деталі – у відео: 

Зарплата – 20 000 гривень: у Луцьку та області кличуть на роботу(відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів