Поділитись:

Подружжя під час «риболовлі» знайшло в озері 100 тисяч доларів: як так сталось

Четвер, 06 червня 2024, 01:26
Подружжя під час «риболовлі» знайшло в озері 100 тисяч доларів: як так сталось

У США подружжя під час риболовлі знайшло в місцевому озері сейф, в якому було 100 тисяч доларів. Поліція дозволила парі залишити собі гроші.

Про це пише CBS, – передає ТСН

Подружжя з Нью-Йорка, відоме в соціальних мережах своєю «магнітною риболовлею» в місцевих водоймах нещодавно витягло несподівану знахідку: сейф, в якому були дві пачки затоплених стодоларових купюр.

Джеймс Кейн і Барбі Агостіні, які ведуть хроніку різноманітних знахідок магнітної риболовлі на своєму YouTube-каналі, розповіли, що після того, як у п'ятницю вони витягли брудний сейф зі ставка в Квінсі, вони були шоковані, знайшовши пачки стодоларових купюр, які оцінюються в сто тисяч доларів.

Пара зазначає, що спочатку не повірила у своє щастя. Згодом вони повідомили про знахідку поліції і оскільки у копів не було даних, пошуки цих коштів подружжю дозволили залишити «скарб».

Джеймс і Барбі кажуть, що під час «магнітної риболовлі» знаходили у водоймі від гранат часів Другої світової війни та рушниць XIX століття до мотоцикла та гаманця з іноземними монетами, перлами та золотими коштовностями. Їхній канал на YouTube, що розповідає про їхні пригоди, має понад 4000 підписників і близько 1,4 мільйона переглядів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів