Що не сподобалось лучанам у новому Sinsay (фото)

Понеділок, 03 червня 2024, 18:41

У Луцьку в перший день літа відкрили новий Sinsay. Знаходиться магазин у ТЦ «Слон», що на вулиці Кравчука, 23. Про асортимент та відділи магазину ми вже писали тут. Разом з тим лучанам настільки до вподоби нове місце для шопінгу, що навіть на третій день після відкриття – черги. Однак, попри багато відділів та різноманіття товару,  чимало відвідувачів нового Sinsay залишились незадоволені новим магазином.

Почнімо з хорошого:

Що з цінами?

Великий ажіотаж виправданий – ціни дійсно приємні. Тут і кепку за 99 гривень можна купити, низ купальника за 129 грн знайти, навіть в’єтнамки за 49 гривень.

 

Окрім одягу тут є канцелярія, дитячі речі та товару для дому.

 

Красиві декоративні свічки за 219 грн, йоршики для унітазів та чохли для iPhone по 99 грн, чи комплект плечиків для одягу за 49 грн – усе це уже лежить на полицях Sinsay та чекає на покупців.

 

Варто зауважити, що товар швидко розкуповують,  деякі полички вже пусті.

 

Знижки 

Якщо скачати додаток Sinsay, можна отримати знижку лише на першу покупку, -10%.

 

Асортимент

Широка розмірна сітка – багато одягу маленьких розмірів, від XXS до XXL.

 

Впадає в очі маленький асортимент спідниць – буквально ті, що на манекенах, хоча якщо пошукати краще, можна знайти ще один–два екземпляри на вішаках.

Студентка Карина, яка вперше прийшла до Sinsay після відкриття, пов’язує черги ще з тим, що в одній з кабінок примірочних відсутнє дзеркало. Людям залишається обходитися двома іншими, на весь чималий магазин.

 

Дехто навіть з візками стоїть по дві години, аби добратися до каси, а хтось не витримує чекати і після примірки одягу, який навіть підійшов, йде додому без обновок з поганим настроєм. Подарунковий товар обміну чи поверненню не підлягає.

 

Ще один мінус нового Sinsay – відсутність спеціальних лавок/диванчиків для примірки взуття та очікування – покупці знімають кросівки з себе прямо посеред магазину

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що  у Луцьку відкрили бутік з трендовим одягом.

Діана ШАБАЛА

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: