Поділитись:

«Вічна колірна гама»: які поєднання тонів завжди будуть в тренді

Понеділок, 03 червня 2024, 01:58
«Вічна колірна гама»: які поєднання тонів завжди будуть в тренді

Як би ми не слідкували за трендами, все одно повертаємося до вибору класичних відтінків. Більшість господарів хочуть створити позачасовий інтер'єр з кольорами, які не набриднуть за кілька місяців.

Про це пише 24 канал.

«Вічні поєднання кольорів» – це ті, які незмінно привертають увагу широкої аудиторії. Вони залишаються актуальними незалежно від тенденцій, що змінюються.

Синій і білий

Це розкішне поєднання одразу асоціюється з прибережним стилем, але є доречним у будь-якому інтер’єрі.

Синій і білий нагадують про природу – світле небо чи безмежне море, залежно від відтінків. Їхній дует створює заспокійливу схему, тому є гарним вибором для спалень або ванних кімнат.

Бежевий і білий

Не дивно, що землисті нейтральні кольори вважають найбільш позачасовими. У поєднанні з білим вони створюють затишну й теплу атмосферу.

Особливо дизайнери радять поєднувати бежевий та білий, якщо власник хоче створити м’який нейтральний дизайн, що завжди матиме органічний вигляд.

Чорний і білий

"Звісно, це позачасове поєднання. Ця комбінація є витонченою, універсальною та елегантною", – запевняють американські дизайнери.

Чорно-біла колірна схема є особливо доречною в сучасних інтерʼєрах з новими меблями та технікою. Також це контрастне поєднання часто використовують в мінімалістському дизайні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів