Поділитись:

Лучанам розкажуть про найменших ведмедів

Понеділок, 17 квітня 2017, 18:29
Лучанам розкажуть про найменших ведмедів

В неділю, 23 квітня, о 18:30 у приміщенні Молодіжного Центру Волині (вул. Градний Узвіз, 5) лучани матимуть змогу поспілкуватися англійською мовою про екзотичну країну Малайзію. Захід пройде в рамках проекту "EnglishOK" за підтримки Британської Ради в Україні та СГО "Молодіжна платформа".

Цього разу учасники події дізнаються чимало цікавого про азійську державу від Карини Прокопчук: дівчина жила в Малайзії деякий час і хоче поділитись своїми враженнями з гостями "EnglishOK". Окрім розповіді спікера, на заході кожен охочий зможе взяти участь у цікавих іграх від організаторів проекту, які допоможуть краще зрозуміти цю екзотичну країну та відкриють її з нового боку. "Гості події отримають багато нових знань, знайомств і позитиву", – обіцяють організатори.

Для того, щоб стати учасником заходу, потрібно заповнити просту коротеньку реєстраційну форму та очікувати на лист-підтвердження від команди "EnglishOK".

Якщо для Вас Малайзія – просто далека і дивна країна, Ви повинні відкрити її з нового для себе боку. Найбільші печери, найменші ведмеді, величезні споруди і ще багато всього… Ви ж хочете чим ця ще країна прославилась на весь світ?

Слідкуйте за новинами проекту в соцмережах ВК https://vk.com/englishok_lutsk та Facebook https://www.facebook.com/groups/546816068832580/permalink/761708594009992/

Надрукувати
мітки:
коментарів