Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 1 червня

Субота, 01 червня 2024, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 1 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за суботу, 1 червня. 

Про те, що у Луцьку відкрився ще один Sinsay

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 1 червня 

У Луцьку у перший день літа відкрився ще один магазин польського бренду недорогого одягу Sinsay.

Свої двері магазин відчинив у ТЦ «Слон», що на вулиці Кравчука, 23.

В перший день роботи Sinsay подивитися на асортимент товару прийшли чимало людей. Черг точно не уникнути і у примірочні, і на касу.

Окрім брендового жіночого, чоловічого та дитячого одягу тут можна придбати різні товари для дому, канцелярію та б'юті-помічники.

Про те, що у Луцькому замку на концерті MONATIK освідчилися двоє чоловіків

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 1 червня 

У Луцьку в замку Любарта на концерті Дмитра Монатика двоє чоловіків освідчилися своїм коханим.

У Луцькому замку 31 травня Дмитро Монатік запалював на своєму сольному концерті. У рідному місті він зібрав аншлаг. Послухати улюблені пісні виконавця прийшли чимало людей.

Не обійшлося і без романтики.

Так, на концерті в Луцьку відбулося два освідчення – двоє чоловіків зробили пропозицію руки і серця своїм обраницям.

Про те, де у Луцьку гостював Monatik

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 1 червня 

Після запального концерту у Луцькому замку Дмитра Монатіка помітили у відомому закладі mojofamily. 

Фото опублікували в інстаграм-сторінці закладу. 

« У MOJO HALL в гостях Дмитро Монатік. Раді вітати у рідному Луцьку», – підписали допис. 

Про те, що у масштабній автотрощі на Львівщині постраждали четверо волинян

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 1 червня 

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Львівській області постраждали дев'ятеро людей, четверо з них – з Волині.

ДТП трапилася пізно ввечері у п'ятницю, 31 травня, близько 23.10, на вулиці Промисловій у Червонограді.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення мікроавтобуса Volkswagen Transporter, яким керував 41-річний житель Волинської області, та автомобіля Mazda 6 під керуванням мешканця одного з сіл Червоноградського району.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні дев’ять людей: водій легковика та два його пасажири – чоловіки віком 26 і 47 років – обидва з Червонограда, а також водій та п’ять пасажирів мікроавтобуса – 17-річний хлопець і 55-річна жінка з Червоноградського району та три жительки Волинської області віком 34, 38 і 41 рік.

За фактом слідчі Червоноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 1 червня

Новини України за день 

  • Атака РФ регіонів України 

Російські окупанти знову завдали масованого удару по Україні. Так під обстрілом опинилися кілька регіонів. Ворог цілився у обʼєкти енергетики. Так в Могилів-Подільському, уламки ворожого дрона впали на господарське приміщення лікарні. Зайнялася пожежа на площі 600 кв. Травмованих немає.

Обстріляли і Прикарпаття: Росія влучила в обʼєкт енергетичної інфраструктури В результаті влучання виникла пожежа площею 400 м.кв.,яку рятувальники ліквідували. У ДТЕК заявили про серйозні пошкодження двох ТЕС. Під удар потрапили дві теплоелектростанції ДТЕК. Там серйозно пошкоджено обладнання. Це вже шоста масована атака на теплоелектростанції ДТЕК за 2,5 місяці.

Крім того, росіяни поцілили в один із обʼєктів енергетичної інфраструктури Запоріжжя. На місці влучання є руйнування. Також пошкоджено понад 20 житлових будинків та закладів соціальної сфери. Ракета влучила в енергообʼєкт і на Кіровоградщині. За попередніми повідомленнями – постраждалих немає. Також є пошкодження і на Дніпропетровщині. Загалом Вночі було збито 35 із 53 ракет та 46 із 47 шахедів.

  • На Черкащині невідомі кинули гранату на подвір'я парцівника ТЦК

На Черкащині у селищі Катеринопіль невідомі кинули вибуховий пристрій у двір працівника ТЦК, сержанта Збройних сил.

Як інформує Черкаський обласний ТЦК, інцидент сталася 30 травня, ніхто не постраждав. Відомство наголошує, що військовослужбовець став на захист України з початком повномасштабної війни, син захищає країну на фронті, а дочка втратила на війні чоловіка.

Пам’ятаймо, що ворог вкладає у спроби деморалізувати українців і зруйнувати нашу згуртованість величезні ресурси. І саме на це робить свою головну ставку. Започаткована ворогом ця інформаційно-ментальна агресія буде приречена на поразку лише за умови свідомого, дорослого і відповідального ставлення кожного з нас до інформації, яку ми отримуємо через соціальні мережі і медіа, зазначили у ТЦК.

 

  • російські війська в ніч проти 1 червня під час чергової масованої атаки на енергообʼєкти України поцілили по двох гідроелектростанціях.

Про це повідомила компанія «Укргідроенерго».Також є влучання в інфраструктуру поруч зі станціями. Відомо про критичні пошкодження обладнання. Гідроенергетики працюють над ліквідацією наслідків. У компанії наголосили, що від початку повномасштабного вторгнення росія знищила Каховську ГЕС, випустила понад 110 ракет по всіх ГЕС та ГАЕС «Укргідроенерго».

  • Президент Володимир Зеленський 1 червня із візитом прилетів до Сінгапура, щоб виступити на великому форумі з питань безпеки

Так український лідер у неділю особисто виступить на «Діалозі Шангрі-Ла», ключовому майданчику для безпекових тем в Азійсько-Тихоокеанському регіоні.

«Відновлення справедливого миру в Україні, гарантування глобальної продовольчої та ядерної безпеки – це завдання Глобального саміту миру у Швейцарії. Саме тому нам важливо буде почути там голос Азійсько-Тихоокеанського регіону», – зазначив президент. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів