Поділитись:

В екокомплексі «Лісовичок» на Волині сьогодні усіх дітей пригощають морозивом (фото)

Субота, 01 червня 2024, 19:02
В екокомплексі «Лісовичок» на Волині сьогодні усіх дітей пригощають морозивом (фото)

Сьогодні, 1 червня, у День захисту дітей, пригощають морозивом кожного юного відвідувача та відвідувачку рекреаційних екокомплексів «Лісовичок».

Про це повідомили у Поліському лісовому офісі. 

«Маленька солодка кулька для моменту дитячої радості. Діти мають жити щасливе та безтурботне життя», – йдеться у повідомленні. 

А гарні емоції, кажуть,  мають бути присутніми щодня.

«Дітям насправді потрібно не так багато.Головне – мир, турбота, увага, любов. Ну і кулька смачного морозива)))», – додають у дописі. 

Також принагідно привітали з Днем захисту дітей. Та нагадали, що дорослі кожного дня повинні робити все можливе для щасливого майбутнього цих іще маленьких людей зі щирими посмішками та сяючими очима.

В екокомплексі «Лісовичок» на Волині сьогодні усіх дітей пригощають морозивом (фото)В екокомплексі «Лісовичок» на Волині сьогодні усіх дітей пригощають морозивом (фото)В екокомплексі «Лісовичок» на Волині сьогодні усіх дітей пригощають морозивом (фото)В екокомплексі «Лісовичок» на Волині сьогодні усіх дітей пригощають морозивом (фото)В екокомплексі «Лісовичок» на Волині сьогодні усіх дітей пригощають морозивом (фото)В екокомплексі «Лісовичок» на Волині сьогодні усіх дітей пригощають морозивом (фото)В екокомплексі «Лісовичок» на Волині сьогодні усіх дітей пригощають морозивом (фото)В екокомплексі «Лісовичок» на Волині сьогодні усіх дітей пригощають морозивом (фото)В екокомплексі «Лісовичок» на Волині сьогодні усіх дітей пригощають морозивом (фото)В екокомплексі «Лісовичок» на Волині сьогодні усіх дітей пригощають морозивом (фото)В екокомплексі «Лісовичок» на Волині сьогодні усіх дітей пригощають морозивом (фото)В екокомплексі «Лісовичок» на Волині сьогодні усіх дітей пригощають морозивом (фото)В екокомплексі «Лісовичок» на Волині сьогодні усіх дітей пригощають морозивом (фото)В екокомплексі «Лісовичок» на Волині сьогодні усіх дітей пригощають морозивом (фото)В екокомплексі «Лісовичок» на Волині сьогодні усіх дітей пригощають морозивом (фото)В екокомплексі «Лісовичок» на Волині сьогодні усіх дітей пригощають морозивом (фото) 

Нагадаємо: Буквально за пару днів до Міжнародного дня захисту дітей Луцький зоопарк відвідували маленькі його шанувальники і попали у кадр фотографа. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів