Поділитись:

Маленькі відвідувачі Луцького зоопарку потрапили в об'єктиви камер (фото)

Субота, 01 червня 2024, 17:34
Маленькі відвідувачі Луцького зоопарку потрапили в об'єктиви камер (фото)

Буквально за пару днів до Міжнародного дня захисту дітей Луцький зоопарк відвідували маленькі його шанувальники і попали у кадр фотографа. 

Світлинами поділилися на фейсбук-сторінці звіринцю. 

«У Міжнародний день захисту дітей побажання їм і нам одне – перемоги! Бо хай що зичити, а найперше нашим синам і донькам потрібен мир, щоб вони знову мали можливість мати справжнє дитинство», – кажуть там. 

Також у кадр потрапили ліцеїсти, підлітки та їх батьки. Тож, шукайте себе на фото. 

Аби подарувати найвдячнішим відвідувачам кілька годин справжнього драйву, щастя, радості, розваг, сьогодні – святкове дійство. У програмі, яка розпочалася о 13:00 на території Луцького зоопарку, – різноманітні майстеркласи і показові годівлі. 

«Сьогодні у нас працюватиме фотограф Олег Міткевич. Тож можете потрапити у кадр», – додали у зоопарку. 

Маленькі відвідувачі Луцького зоопарку потрапили в об'єктиви камер (фото)Маленькі відвідувачі Луцького зоопарку потрапили в об'єктиви камер (фото)Маленькі відвідувачі Луцького зоопарку потрапили в об'єктиви камер (фото)Маленькі відвідувачі Луцького зоопарку потрапили в об'єктиви камер (фото)Маленькі відвідувачі Луцького зоопарку потрапили в об'єктиви камер (фото)Маленькі відвідувачі Луцького зоопарку потрапили в об'єктиви камер (фото)Маленькі відвідувачі Луцького зоопарку потрапили в об'єктиви камер (фото)Маленькі відвідувачі Луцького зоопарку потрапили в об'єктиви камер (фото)Маленькі відвідувачі Луцького зоопарку потрапили в об'єктиви камер (фото)Маленькі відвідувачі Луцького зоопарку потрапили в об'єктиви камер (фото)Маленькі відвідувачі Луцького зоопарку потрапили в об'єктиви камер (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів