Поділитись:

У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото)

Субота, 01 червня 2024, 13:32
У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото)

Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні у м.Луцьк випустив 330 юнаків та дівчат.

Про це у суботу, 1 червня, повідомив у телеграмі голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Випускний – це завжди хвилююче як для ліцеїстів, так і їх батьків. Бо це означає, що далі розпочинається самостійне та доросле життя. Знаю, що для цього вони багато та старанно вчилися. Більше того, багато з них поєднають своє життя із захистом держави та служінням у Збройних силах України

Дякую їм за це. Дякую батькам за таких чудових дітей, за терпіння та турботу про них. І звичайно вчителям – за вклад у покоління, яке вони також виховували», – написав він.

Погуляйко зазначив, що пророблену навчальним закладом роботу присутні побачили на власні очі. Зокрема, про це свідчила велика кількість нагород, грамот та медалей за досягнуті високі результати у третьому етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, всеукраїнських і обласних предметних турнірах.

У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото)У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото)У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото)У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото)У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото)У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото)У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото)У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото)У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото)У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото)У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото)У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото)У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото)У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото)У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото)У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото)У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото)У Луцьку військовий ліцей випустив 330 юнаків та дівчат (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів