McDonald's зачиняє топовий ресторан у Києві

Субота, 01 червня 2024, 09:40

Із 1 червня культовий ресторан McDonald's, що розташований на Центральному залізничному вокзалі у Києві, зачиняється на реконструкцію.

Про це повідомляє пресслужба МакДональдз.

За останні 10 років цей ресторан щорічно входив до топ-5 ресторанів України за відвідуваністю. А у 2011 році став другим закладом у світі.

Ремонтні роботи планують завершити до листопада цього року, тож поки заклад оновлюватиметься, клієнти можуть зробити замовлення у двох ресторанах МакДональдз, розташованих на Південному вокзалі всього у 600 та 800 метрах від Вокзальної площі – на вулиці Січеславська, 6 та Георгія Кірпи, 5а.

Після завершення запланованих робіт в ресторані на Вокзальній площі на гостей чекатиме оновлений дизайн залу на 193 місця і велика тераса на 88. Для зручного замовлення працюватимуть 11 двосторонніх терміналів самообслуговування, а також ресторан стане першим закладом МакДональдз в Україні із пасажирським ліфтом для переміщення між першим і другим поверхом, з якого відкриватиметься вид на площу.

«Таким чином МакДональдз продовжує втілювати стратегію розвитку, яка включає в себе як відкриття нових ресторанів, так і модернізацію існуючих», – зазначають в компанії.

Довідково:
МакДональдз в Україні – лідер серед ресторанів швидкого обслуговування. Перший заклад відкрито 24 травня 1997 р. в Києві. МакДональдз щорічно входить до переліку найбільших платників податків в Україні, а також до переліку найкращих роботодавців. МакДональдз в Україні – партнер-засновник і найбільший корпоративний партнер благодійної Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: