Поділитись:

У Луцьку – аншлаг на концерті Монатіка (відео)

П'ятниця, 31 травня 2024, 23:21
У Луцьку – аншлаг на концерті Монатіка (відео)

У Луцькому замку 31 травня Дмитро Монатік запалив на своєму сольному концерті. У рідному місті він зібрав аншлаг. Послухати улюблені пісні виконавця прийшли чимало людей. 

Ведуча Наталка Войтович у себе в інстаграм показала, який ажіотаж був під час виступу.

«Він крутий! Такий запал», – підписала вона. 

Зокрема, лучанка на відео підспівувала добре відомі хіти співака і була в захваті від цієї атмосфери. 

Monatik не зміг встояти на сцені і захотів бути ближче до людей. Спустившись до них, він продовжував співати свої треки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Луцького замку Monatik сховав два квитки на свій концерт (відео)

Протягом  концерту додатково проводилися благодійні аукціони та різноманітні спеціальні активності, спрямовані на збір коштів для українців. 

Як зазначали організатори, команда співака продовжує допомагати дітям та сім’ям з деокупованих та прифронтових територій. Також зупиняються на зборах коштів на гуманітарну допомогу українцям, що страждають від повномасштабного вторгнення російських військ на території України.

Вже понад рік артист дає не тільки благодійні концерти, завдяки яким вдалося зібрати більше ніж 600 000 євро на потреби ЗСУ та волонтерів, а також постійно виступає на прифронтових територіях для наших військових, лікарів, працівників освіти, ДТЕК та тих, хто щодня відстоює нашу країну на всіх фронтах

Крім надзвичайно важливого збору коштів для українців, одним із завдань туру для MONATIK є музична арттерапія. Разом зі своєю командою музикант готує безліч сюрпризів на нові композиції, що стали хітами; виступи спеціальних гостей артистів-друзів, а також виконання «відремонтованих» (repaired) легендарних хітів артиста, що так люблять мільйони українців.

Тур MONATIK «ART Терапія» проходить за підтримки Центру морально-психологічного забезпечення ЗСУ. Саме тому на кожний з концертів артист особисто запрошує воїнів-героїв, що знаходяться на ротації між боями за наші території, а також сім’ї військовополонених і наших волонтерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів