Поділитись:

Біля Луцького замку Monatik сховав два квитки на свій концерт (відео)

П'ятниця, 31 травня 2024, 19:32
Біля Луцького замку Monatik сховав два квитки на свій концерт (відео)

Співак з Луцька Дмитро Монатик приїхав до рідного міста з великим концертом. Що цікаво, біля Луцького замку виконавець сховав два квитки на свій виступ.

Відео з інструкцією для пошуку «скарбу» опублікував на своїй сторінці у тік-ток.

«Луцьк, всім привіт, люди добрі. По традиції ховаю квиточок. Тут два запрошення на сьогоднішній концерт. Дивіться! «Прохід заборонено». Ми туди не зайдем. Але якщо дивитися на вхід замку Любарта, то справа», – сказав Monatik.

Чи знайшов їх хтось – ще невідомо. Проте шанс у кожного є.

Нагадаємо: 31 травня о 19:00 у Луцькому замку стартував великий сольний концерт відомого артиста MONATIK.

«Унікальний тур «ART Терапія» від MONATIK продовжується, обіцяючи глядачам не лише незабутні враження, а й активну участь у важливих благодійних ініціативах. Приходьте, щоб стати частиною великого шоу», – зазначають організатори ПЕРША Концертна Агенція.

Вже понад рік артист дає не тільки благодійні концерти, завдяки яким вдалося зібрати більше ніж 600 000 євро на потреби ЗСУ та волонтерів, а також постійно виступає на прифронтових територіях для наших військових, лікарів, працівників освіти, ДТЕК та тих, хто щодня відстоює нашу країну на всіх фронтах.

Протягом кожного з концертів будуть додатково проводитися благодійні аукціони та різноманітні спеціальні активності, спрямовані на збір коштів для українців, що будуть реалізовуватися в колаборації з партнерами “Наше радіо”, “МУЗВАР” та Музичний телеканал “М1”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів