Поділитись:

В Україну з російського полону повернули 75 людей (фото)

П'ятниця, 31 травня 2024, 13:51
В Україну з російського полону повернули 75 людей (фото)

В Україну вдалося повернути з російського полону ще 75 людей: бійців ЗСУ та Нацгвардії, прикордонників та чотирьох цивільних.

Про це у п'ятницю, 31 травня, повідомив у телеграмі Володимир Зеленський.

«Увесь цей час ми ні на день не припиняли працювати, щоб повернути додому кожного й кожну з російського полону. І сьогодні маємо важливий результат: ще 75 наших людей повернулися до України», – йдеться у дописі.

За словами Зеленського. серед тих. кого повернули з полону, – військовослужбовці Збройних сил України, Нацгвардії та Держприкордонслужби, а також четверо цивільних – усі вони вже на рідній землі.

«Про всіх пам’ятаємо. Докладаємо максимум зусиль, щоб знайти кожного й кожну. Дякую команді, яка працює над обмінами!» – додав Зеленський.

Нагадаємо: цього ж дня в Україну за результатами репатріаційних заходів повернули тіла 212 полеглих оборонців.

В Україну з російського полону повернули 75 людей (фото)В Україну з російського полону повернули 75 людей (фото)В Україну з російського полону повернули 75 людей (фото)В Україну з російського полону повернули 75 людей (фото)В Україну з російського полону повернули 75 людей (фото)В Україну з російського полону повернули 75 людей (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів