Поділитись:

Крутий лайфхак: як відбілити кросівки в домашніх умовах

Субота, 01 червня 2024, 00:24
Крутий лайфхак: як відбілити кросівки в домашніх умовах

Усі власники білосніжного взуття хочуть підтримувати його в ідеальному стані, втім не завжди виходить їх відбілити. Користувачі тік току розповіли про три предмети домашнього вжитку, які чудово видаляють бруд з білих кросівок.

Не завжди для відбілювати взуття треба завдяки хімічним засобам. Деякі повсякденні побутові речі здатні відчистити взуття набагато краще, – пише канал 24.

Чим відбілити кросівки

Для створення засобу вам знадобиться зубна паста, мило та сода. Зубна паста має відбілюючий ефект, мило дезінфікує, а сода призведе до шипіння засобу, який допоможе швидше викорінити стійкі плями. Зубна паста з відбілюючим ефектом працює не гірше відбілювача і допоможе позбутися від сірості або жовтизни на підошві кросівок.

Вибирайте пасту без ароматів, барвників і кольорових вкраплень, а щітку – без твердих і колючих ворсинок, інакше ви пошкодите матеріал.

Нанесіть цю суміш на взуття за допомогою щітки та побачите, як бруд за лічені секунди почне зникати. Легке забруднення зникне швидше, а для того, щоб позбутися від стійких плям варто нанести суміш та зачекати кілька хвилин, а потім ретельно все змити теплою водою.

Користувачі в мережі навіть пишуть, що така кашка здатна прибрати навіть плями з одягу. Втім найкраще ці 3 інгредієнти працюють саме на взутті, оскільки дозволяють швидко та легко позбутися від бруду, особливо на підошві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів