Поділитись:

Батько хлопчика, якого вчителька школи у Луцьку обзивала «тряпкою», просить її зрозуміти і пробачити (відео)

Середа, 29 травня 2024, 20:12
Батько хлопчика, якого вчителька школи у Луцьку обзивала «тряпкою», просить її зрозуміти і пробачити (відео)

Вчителька маленької школи «Розумник», що у Луцьку в приміщенні ТЦ «Глобус», яка називала хлопчика «тряпкою», продовжує там роботу.

Раніше телеканалу «Конкурент TV» адміністрація закладу повідомила, що жінку звільнили одразу після інциденту. 

Однак глядачі телеканалу повідомили, що вчителька нібито і далі працює з дітьми. Журналісти впевнилися, що маленька школа «Розумник» все ж відновила свою роботу.

«Пані, яка перебувала разом з дітьми в середині кабінету, нам не представилася та забороняла її знімати. Щоб більше, жінка навіть зачинила двері на замок. Після цього ми зв'язалися із лучанкою Анною Срібною, яка її оприлюднила раніше ті відео, де вчителька школи «Розумник» ображає хлопчика і називає його тряпкою. Анна повідомила, що нібито горе вчителька і жінка, яка розмовляла з журналістами на камеру – це одна й та сама людина», – розповідає журналістка.

Буквально через 15 хвилин після візиту до маленької школи «Розумник» до редакції «Конкурент TV» зателефонував чоловік. Він представився батьком хлопчика, якого обзивала вчителька.

«Мене звати Олег. Турбую вас з питання. В маленькій школі Оксана працює. Десь був запис, що вона на дитину нагарчала. І сьогодні ваш телеканал до неї приходив щось знімати. Я батько тієї дитини, на яку вона гарчала. Я не маю до неї ніяких претензій. Я розумію, що з ким не буває. Десь не те слово дібрала. Мільйон разів перепросила. Може, варто її пробачити і оставити в спокою? Як ви думаєте?», – сказав він.

Чоловік запевнив, що нібито його дитина любить ту вчительку і це був разовий інцидент. Також він зазначив, що вчительку не звільнили з установи.

Начальниця сектору ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУНП у Волинській області Інна Остапович зазначала, що про ситуацію їм відомо, і вони проводили перевірку.

«Дану подію ми зареєстрували в єдиному обліку за публікацією вашої організації. Ми це в єдиний облік внесли, з'ясовували всі обставини і встановили батька, матір в принципі. Мама писала заяву від свого імені, на ім'я начальника Луцького регіону управління поліції, про те, що вона не має претензій ні до дирекції навчального закладу. Від написання заяви вона відмовилась. Від дачі пояснень з даного приводу теж вона відмовилася. І в заяві вона просить припинити розгляд і перевірку по даному інциденту, який відбувся в приватній школі «Розумник». Даного вихователя було звільнено», – наголосила Інна Остапович.

Батько хлопчика, якого вчителька школи у Луцьку обзивала «тряпкою», просить її зрозуміти і пробачити (відео)

Проте зі звільненням вчительки – справді незрозуміло. Можливо, жінку і справді звільнили, а потім знову взяли на роботу. Або й взагалі історія зі звільненням була вигаданою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів