Поділитись:

Новий «холостяк» Терен розповів, яку дівчину мріє зустріти на проєкті

Четвер, 30 травня 2024, 02:17
Новий «холостяк» Терен розповів, яку дівчину мріє зустріти на проєкті

Ветеран війни, головний герой нового сезону шоу «Холостяк» Олександр «Терен» Будько відверто розповів, якою має бути дівчина, щоб вона йому сподобалася. Військовий пояснив, на які якості в людині він найчастіше звертає увагу, та чи важлива йому зовнішність. 

Про це пише УНІАН. 

«Холостяк» наголосив, що він не будує для себе ідеалів, для нього головне – це внутрішній світ дівчини. Йому абсолютно неважливо, чим займатиметься його майбутня обраниця, проте вона має мати стійку життєву позицію. За словами «Терена» спочатку він звертає увагу на інтелект людини, а вже тоді на зовнішність.

«Може бути дівчина, яка не підпадає під стандарти краси, але в ній буде внутрішня енергія та поведінка, яка буде притягувати. Мені не важливо, хто вона. Коли людина насправді прийде на проєкт не за підписниками, не за якоюсь власною славою, марнославством. А прийде для знайомства», – зауважив Олександр.

На додаток, ветеран відповів, з якою дівчиною він точно не будуватиме стосунків. Перш за все він називає російськомовних жінок та тих, які мають упереджене ставлення до захисників.

«Всі ветерани ПТСР-щики, «какая разница, на каком языке разговаривать»... Дівчині потрібно переглянути усі випуски «Відвалу ніг», для того, щоб бути в контексті проблеми в Україні людей з інвалідністю», – пояснив Будько.

Що відомо про нового «холостяка»

«Терену» 28 років. З перших днів повномасштабного російського вторгнення він перебував на фронті. Воїн дістав важке поранення, внаслідок чого втратив дві кінцівки. Олександру зробили протезування.

Нині чоловік веде активний спосіб життя та займається волонтерством. Будько презентував соціальний проєкт на YouTube «Відвал ніг, або All інклюзив». У кожному випуску військовий разом з українськими знаменитостями на інвалідних візках перевіряють різні куточки України на інклюзивність.

Як відомо, романтичний проєкт «Холостяк» з'явиться на телеекранах вже цієї осені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів