Поділитись:

Частину тепломереж у Луцьку просто здадуть на метал

Середа, 29 травня 2024, 18:00
Частину тепломереж у Луцьку просто здадуть на метал

У Луцьку дали дозвіл списати частину тепломережі.

Відповідне рішення ухвалили під час сесії міської ради у середу,29 травня.

«Дозволити державному комунальному підприємству «Луцьктепло» списати з балансу шляхом ліквідації основні засоби, що знаходяться в незадовільному стані та не підлягають відновленню, згідно з додатком. Директору ДКП «Луцьктепло» забезпечити ліквідацію основних засобів у встановленому порядку», – йдеться у рішенні.

У пояснювальній записці зазначають: на підставі акту обстеження теплової мережі встановили, що дана теплова мережа демонтована у зв’язку з влаштуванням ІТП в житловому будинку на Київському майдані.

«Комісія зі списання основних засобів ДКП «Луцьктепло», враховуючи інтенсивний термін експлуатації основних засобів, непридатність до експлуатації, а також те, що відновлювальний ремонт із заміною ряду складових частин є економічно недоцільним, ухвалила рекомендувати директору державного комунального підприємства «Луцьктепло», списати з балансу вищезазначені основні засоби шляхом ліквідації», – додають у записці.

Комісія ж рекомендує розібрати 179 метрів тепломережі та здати їх на металобрухт. Разом з тим утилізовуватимуть і два модулі нагріву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів