Поділитись:

Під Луцьком  – жахлива аварія: зіткнулися легковик та мотоцикліст (фото)

Вівторок, 28 травня 2024, 10:05
Під Луцьком  – жахлива аварія: зіткнулися легковик та мотоцикліст (фото)

Під Луцьком, у селі Усичі, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легковика та мотоцикла.

Про це журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» повідомили читачі.

Зі слів свідків, автобіль виїжджав із села та не надав перевагу у русі водію мотоцикла. Через це вони зіштовхнулись. На місце викликали медиків та правоохоронців.

Інформацію підтвердила речниця ГУ Нацполіції у Волинській області Марина Балдич та зазначила: мотоцикліст отримав травми і його ушпиталили.

«Учора, 27 травня, на автодорозі у селі Усичі 20-річний житель Торчина, керуючи автомобілем Opel Zafira, не надав перевагу у русі та збив 18-річного мотоцикліста, жителя Луцького району, який рухався головною дорогою. Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження, його ушпиталили. Попередньо, всі учасники автопригод тверезі», – повідомила Балдич.

Фото з місця ДТПФото з місця ДТП

За фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває слідство.

Як розповів нашим журналістам завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, на місце викликали медиків. Потерпілого доставили в обласну клінічну лікарню.

«Так, було звернення на екстренну медичну допомогу. Пацієнт доставлений в обласну клінічну лікарню з політравмою (поєднання різноманітних ушкоджень, – ред.)», – розповів завідувач.

Нагадаємо: у центрі Луцька мотоцикліст в’їхав у легковик та втік, а потім повернувся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів