Поділитись:

У Липинах горів житловий будинок (фото)

Понеділок, 27 травня 2024, 10:12
У Липинах горів житловий будинок (фото)

У селі під Луцьком у житловому будинку через коротке замикання сталася пожежа.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У неділю, 26 травня, у селі Липини Підгайцівської громади загорівся житловий будинок. Повідомлення про займання надійшло о 12:15. Рятувальники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Луцьк за допомогою трьох водяних стволів ліквідували вогонь о 13:17.

Ймовірно, пожежа трапилася через коротке замикання електромережі.

Того ж дня в селі Світязь Шацької громади трапилася пожежа в господарській споруді. На місце події прибув черговий підрозділ 11-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Шацьк. Рятувальники за допомогою трьох водяних стволів приборкали займання. Повідомлення про пожежу надійшло о 15:25, ліквідовано о 16:02. Імовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

️Загалом протягом минулого тижня підрозділами служби 101 Волинської області здійснено 31 виїзд на гасіння пожеж та 4 на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Крім того, група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення за тиждень виявили та знешкодили сім вибухонебезпечних предметів. Роботи проводились у Ковельському та Володимирському районах.

У Липинах горів житловий будинок (фото)У Липинах горів житловий будинок (фото)У Липинах горів житловий будинок (фото)У Липинах горів житловий будинок (фото)У Липинах горів житловий будинок (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів