Поділитись:

Волинські рятувальники потрапили під обстріл на Донеччині

Понеділок, 27 травня 2024, 09:18
Волинські рятувальники потрапили під обстріл на Донеччині

Ліси Лиманщини щоденно знищуються через обстріли зі сторони ворога. Волинські рятувальники допомагали гасити пожежі в лісах.

Днями ворог вкотре завдав удару по Лиманщині, внаслідок чого виникло декілька осередків пожежі лісової підстилки, повідомили в ДСНС України. До одного із місць влучання направили піротехнічний розрахунок ДСНС Волинської області для розмінування території та можливості облаштування мінералізованих смуг, а також ліквідації пожежі рятувальниками.

«В ході проведення робіт особовий склад потрапив під обстріл, на щастя, ніхто не постраждав.

Майже 8 годин вогнеборці та ліквідували пожежу на площі 13 га.

Також на околицях селища Дробишеве рятувальники спільно зі співробітниками лісництва локалізували низову пожежу на площі 45 га та створили мінералізовані смуги для недопущення розповсюдження пожежі на житлову забудову населеного пункту. Під час проведення комплексу заходів ворог також обстрілював вогнеборців, на щастя ніхто не постраждав», – йдеться у повідомленні.

На даний час загрози розповсюдження вогню немає, проводиться постійний моніторинг ситуації.

Волинські рятувальники потрапили під обстріл на ДонеччиніВолинські рятувальники потрапили під обстріл на ДонеччиніВолинські рятувальники потрапили під обстріл на ДонеччиніВолинські рятувальники потрапили під обстріл на ДонеччиніВолинські рятувальники потрапили під обстріл на ДонеччиніВолинські рятувальники потрапили під обстріл на Донеччині 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів