Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень

Неділя, 26 травня 2024, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за минулий тиждень.

Про те, що матір-одиначка, якій Юліанна Дружиніна купила будинок, відсвяткувала новосілля

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

Матір-одиначка із 4 дітками переїхала у будинок, який їй придбала лучанка, власниця студії краси Юліанна Дружиніна

Про це бізнеследі розповіла у своєму інстаграмі. 

Нагадамо, півтора тижні тому Юліанна за добу зібрала 17 тисяч доларів на будинок для неблагополучної сім'ї. Лучанка вклала у цю благодійну справу власних 10 тисяч доларів, решту їй вдалося зібрати спільно з небайдужими людьми. Відомо, що власного помешкання потребувала 22-річна мама-одиначка Анастасія, яка сама виховує чотирьох дітей, троє з яких мають інвалідність. Умови, в яких жила сім'я були жахливими. 

Про те, що бійці «Азову» приїздили в Луцьк

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

Цими вихідними до Луцька приїздили бійці «Азову» з лекцією.

Лектором виступав командир секції зв'язку 5-го батальйону «Любарт» 12-ої бригади «Азов» друг «Семпай».

Про те, скільки цьогоріч можна заробити на полуниці в Хорохорині на Волині

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

Уже незабаром на Волині розпочнеться сезон полуниці. Чимало людей їде до Польщі, аби заробити копійку. Однак роботи вистачає й у нашому регіоні. Як-то кажуть, скрізь добре, а вдома – найкраще. На Волині вистачає підприємців, які знають, як вести бізнес на полі. Фермери вирощують полуницю десятками гектарів і відповідно наймають людей на роботу, аби зібрати урожай.

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» вирішили дізнатися, скільки можна заробити на полуниці, та які пропозиції діють на ринку.

Більшість оголошень про роботу на полі можна знайти у соціальних мережах або спеціальних групах. Наприклад, у селі Хорохорин, що недалеко від Луцька, кожен другий має ділянки з полуницею. Власник одного з полів Богдан у телефонній розмові розповів, скільки пропонує за кілограм зібраної ягоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів