Поділитись:

Зводиться до 5 слів: Опра Вінфрі назвала «рецепт» для досягнення щастя і успіху

Понеділок, 27 травня 2024, 01:14
Зводиться до 5 слів: Опра Вінфрі назвала «рецепт» для досягнення щастя і успіху

Мабуть, кожен намагається відшукати «рецепт» щасливого життя. На думку відомої американської телеведучої Опри Вінфрі, він зводиться до пʼятьох слів. 

Про це пише Inc. Своїм баченням щастя Опра поділилася в програмі Morning Edition. За її словами, воно полягає у фразі «Зроби щось для когось іншого», – передає УНІАН.

«Кажу вам, якщо ви робите щось, щоб зробити когось щасливішим, це повертається до вас рівно стократно. Я зрозуміла це, коли була маленькою дівчинкою і жила в Міссісіпі. (...) Ця філософія – ділитися тим, що ти маєш – розуміння того, що все в житті стає кращим, коли ти ділишся цим, і коли ти робиш щось для когось, користь повертається і до тебе, і до них», – розповіла ведуча. 

Справді, багато людей думають, що щастя – це гонитва за грошима, владою, славою, бути надзвичайно яскравим або мати безліч підписників у соціальних мережах. Але насправді це не так. Опра зводить справжнє щастя до того, щоб використовувати те, що ви вмієте, щоб допомогти іншим – бути на службі у інших, просто і зрозуміло. 

Одна з улюблених цитат Опри – слова Мартіна Лютера Кінга-молодшого: «Не кожен може бути знаменитим, але кожен може бути великим, тому що велич визначається служінням».

Загалом, погляд Вінфрі на допомогу іншим підкреслює ідею, що справжнє щастя та успіх вимірюються не лише індивідуальними досягненнями, але й позитивним впливом, який ми маємо на світ навколо нас.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів