Поділитись:

Громада зустріла навколішки: на Волині прощалися з Героєм Олексієм Омельчуком

Неділя, 26 травня 2024, 11:00
Громада зустріла навколішки: на Волині прощалися з Героєм Олексієм Омельчуком

В селі Підманове попрощалися з 38-річним військовослужбовцем Олексієм Омельчуком, який загинув, захищаючи Україну від ворога з росії.

Воїн був мобілізований до лав ЗСУ 20 грудня 2022 року, боронив Україну в складі військової частини А 4123. З 21 жовтня 2023 року захисник вважався зниклим безвісти, – повідомили у Шацькій селищній раді.

Громада на колінах зустріла Героя, встелила квітами його шлях додому. З мужнім захисником попрощалися його рідні, друзі, односельці, побратими. 

Чин похорону відбувся в храмі Різдва Іоанна Предтечі, що на території пансіонату «Шацькі озера».

Поховали Героя з військовими почестями на кладовищі села Підманове.

Громада зустріла навколішки: на Волині прощалися з Героєм Олексієм ОмельчукомГромада зустріла навколішки: на Волині прощалися з Героєм Олексієм ОмельчукомГромада зустріла навколішки: на Волині прощалися з Героєм Олексієм ОмельчукомГромада зустріла навколішки: на Волині прощалися з Героєм Олексієм ОмельчукомГромада зустріла навколішки: на Волині прощалися з Героєм Олексієм ОмельчукомГромада зустріла навколішки: на Волині прощалися з Героєм Олексієм ОмельчукомГромада зустріла навколішки: на Волині прощалися з Героєм Олексієм ОмельчукомГромада зустріла навколішки: на Волині прощалися з Героєм Олексієм ОмельчукомГромада зустріла навколішки: на Волині прощалися з Героєм Олексієм ОмельчукомГромада зустріла навколішки: на Волині прощалися з Героєм Олексієм ОмельчукомГромада зустріла навколішки: на Волині прощалися з Героєм Олексієм ОмельчукомГромада зустріла навколішки: на Волині прощалися з Героєм Олексієм ОмельчукомГромада зустріла навколішки: на Волині прощалися з Героєм Олексієм Омельчуком 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів