Поділитись:

У новому шоу разом з Монатіком з Луцька можна буде заспівати

Субота, 25 травня 2024, 17:42
У новому шоу разом з Монатіком з Луцька можна буде заспівати

Відомий співак Monatik з Луцька став одним з наставників шоу «Неймовірних дуетів», яке вже цієї осені буде транслюватися на «Новому каналі».

Про це зазначили в інстаграмі телеканалу. 

«Зірці належить обрати двох талановитих аматорів з тисячі охочих та підготувати їх, аби разом запалити на великій сцені», – йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому у Луцьку не люблять Дмитра Монатіка

Monatik розповів про очікування від кастингу «Неймовірних дуетів».

«Як на мене, кастинг – це один з найцікавіших моментів співпраці. Саме тоді відкриваються різні сторони особистості. Я завжди дивлюся в очі учасників та помічаю, наскільки вони горять. Голос – не завжди основне, адже його можна розвинути. Головне для артиста – це особистість і красивий тембр», – наголошує він.

У кожному епізоді «Неймовірних дуетів» долю учасників визначатимуть знамениті тренери – видатні українські артисти. Першою виконавців, з якими заспіває дуетом, обирала Kola.

«Над проектом «Неймовірні дуети» працює крута команда професіоналів, яка точно знає, які особистості потрібні цьому часу та аудиторії. А я знайду спільну мову з усіма талановитими і трудоголічними, – каже артист. – Kola – якраз одна з тих, хто щодня доводить своєю працею: все, що вона має, – заслужено. Вчора я вручав їй нагороду як «Найкращій виконавиці» року, з чим ще раз вітаю її. Я завжди бачив талант Kola, в неї дуже потужний голос», – додав Monatik.

Також там кажуть, що охочі ще встигають подати анкету на участь у шоу та отримати шанс заспівати дуетом з кумиром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів