Поділитись:

У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віктором Степанюком (фото)

Субота, 25 травня 2024, 13:06
У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віктором Степанюком (фото)

У Луцьку в останню путь провели 51-річного сержанта Віктора Степанюка, який загинув на Донеччині.

Відспівали полеглого воїна в суботу, 25 травня, у Кафедральному соборі Святої Трійці, повідомили на сайті Луцької міської ради.

Лучанин Степанюк Віктор Миколайович, 4 грудня 1972 року народження, був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду стрільця-помічника гранатометника у складі єгерського батальйону. Сержант Віктор Степанюк загинув 21 травня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі села Уманське Донецької області.

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із рідними, друзями, бойовими побратимами долучився секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко.

Після завершення богослужіння труну з тілом покійного воїна пронесли Театральним майданом, де лучани стали перед захисником на коліна і схилили голови. Біля пам'ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України» присутні виконали Державний Гімн України.

Поховали Віктора Степанюка у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віктором Степанюком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віктором Степанюком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віктором Степанюком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віктором Степанюком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віктором Степанюком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віктором Степанюком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віктором Степанюком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віктором Степанюком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віктором Степанюком (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів